Kupaný yükselt
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKupaný yükseltYazdýklarýmý okudun mu?
Arkadaþlar bu sorun normal deðil. Ne yapacaðým ben ya. Girdiðim her köyde 100K eksik gösteriyor.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.altýn 3 ve altýn 2 aralýðýnda gezersen ganimet olduðunu göreceksin.ben 8 e geçince ganimet bulamadým altýn lige çýktým ve günde 3 m kasýyorumSaldýrý baþýna ortalama ne kadar ganimet kazanýyosun?altýn 3 e yükseltmeyi düþünüyorum ama gümüþ 2 ve 1 de saldýrý baþýna 250k ganimet buluyorum rahatlýkla.Bazen 400k seviyesine kadar çýkýyor.ben altýn 2-3 arasý dolaþýyorum saldýrý baþýna 250 k altýn 250 k iksirden aþaðý saldýrmyrm. ortalama 6-7 dk içinde 1 tane köy denk geliyorBu deðerleri zaten 900-1200 arasý kupa seviyesinde saðlýyorum en iyisi ben o seviyeye geri düþeyim.Çünkü tek hava savunmalý köyler oluyor genelde ve dev+þifacý ile bide 10 tane goblin çok rahat 200k-300k arasý ganimet topluyorum.Teþekkür ederim yinede Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.altýn 3 ve altýn 2 aralýðýnda gezersen ganimet olduðunu göreceksin.ben 8 e geçince ganimet bulamadým altýn lige çýktým ve günde 3 m kasýyorumSaldýrý baþýna ortalama ne kadar ganimet kazanýyosun?altýn 3 e yükseltmeyi düþünüyorum ama gümüþ 2 ve 1 de saldýrý baþýna 250k ganimet buluyorum rahatlýkla.Bazen 400k seviyesine kadar çýkýyor.ben altýn 2-3 arasý dolaþýyorum saldýrý baþýna 250 k altýn 250 k iksirden aþaðý saldýrmyrm. ortalama 6-7 dk içinde 1 tane köy denk geliyor
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.altýn 3 ve altýn 2 aralýðýnda gezersen ganimet olduðunu göreceksin.ben 8 e geçince ganimet bulamadým altýn lige çýktým ve günde 3 m kasýyorumSaldýrý baþýna ortalama ne kadar ganimet kazanýyosun?altýn 3 e yükseltmeyi düþünüyorum ama gümüþ 2 ve 1 de saldýrý baþýna 250k ganimet buluyorum rahatlýkla.Bazen 400k seviyesine kadar çýkýyor.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.altýn 3 ve altýn 2 aralýðýnda gezersen ganimet olduðunu göreceksin.ben 8 e geçince ganimet bulamadým altýn lige çýktým ve günde 3 m kasýyorum
Bu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.