Merhaba arkadaþlar. Bi süredir forumu takip ediyorum, oyun hakkýnda bilmediðim þeyler öðrendim, forum baya yararlý oldu öncelikle bunun için teþekkür ederim.
Bi süredir saldýrýlarýmda baþarýsýzlýk görüyorum, istediðimi elde edemiyorum çoðu zaman. Ya saldýrýyý yanlýþ yapýyorum ya ordu seçimimde bi sorun var anlamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap Ordu seçimimi genelde þu þekilde yapýyorum; 1 þifacý, 20 dev, 7 duvar yýkýcý, 10 goblin ve gerisi okçu. Klasik hava savunmasý hedefli saldýrý yapýyorum, kullandýðým büyüler ise 3x 4. seviye iyileþtirme büyüsü. Bi hafta kadar önce barbar kralý da açtým. Ama saldýrýlarýmda bi düþüþ, istediðimden az ganimet elde etme gözlemledim. Bunun nedenini çözemedim ve sizden saldýrý ya da ordu kurma taktiði almak istiyorum. Asker seviyelerim þu þekilde:
Barbar 5. seviye
Okçu 4. seviye
Goblin 4. seviye
Dev 4. seviye
Duvar yýkýcý 4. seviye
Büyücü 4. seviye
Þifacý 3. seviy
Ejderha 1. seviye
Yýldýrým büyüsü 3. seviye
Ýyileþtirme büyüsü 4. seviye
Öfke büyüsü 2. seviye
Kýþlalarýmýn birisi 9. seviye, öbürleri 5. seviye. 195 Kiþilik ordum var ve ganimete yönelik saldýrýyorum,
Þimdiden teþekkürler
ganimete yönelik orduda bu kadar az goblin olmamalý arkadaþým.
ben 200 lük orduda
15dev
1 þifacý
6 duvar kýrýcý
52 goblin
48 okçu kullanýyorum
baktým köyü alamýyorum ganimeti çalýyorum.
bu þekilde minimum 2 þer milyon ganimet geliyor günde.bazen gelen altýn 4-5 m ye çýkabiliyor.tabi online süren uzunsa