Gönderen Konu: Köyünüzü %100 ile yenilmesini önlemek.  (Okunma sayýsý 4928 defa)

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
Ynt: Köyünüzü %100 ile yenilmesini önlemek.
« Yanýtla #12 : 25 Ocak 2013, Cuma - 16:04 »
%49 ile kalýp - kupa yiyeceðine 1 okçu ile inþaatcýya koyup %50 ile kupa alabilir o kötülüðüde var

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

kRnc 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Yekta41 (26 Ocak 2013, Cumartesi - 18:24), Admin (25 Ocak 2013, Cuma - 16:23)

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanýtla #13 : 30 Ocak 2013, Çarþamba - 21:51 »
Ben de normalde böyle yapýyorum ama þu an duvarlarýn dýþýný tutmak için yakýna koydum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
« Yanýtla #14 : 30 Ocak 2013, Çarþamba - 22:48 »
dev+þifacý+sihirbaz.. yeme de yanýnda yat
oluyor mu? bence manyak olur.. þifacý devi ölümsüz yapar.. Sihirbaz da ortalýða dalar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam, olarak öyle olmuyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sadece havanlarý ve sihirbazlarý etkisiz kýlýyor. Ama okçu kuleleri ve toplar zor da olsa yok edebiliyorlar devleri. Bu yüzden devleri havanlara yolladýktan hemen sonra 70 tane falan okçu býrakman gerekiyo.(okçu ve toplarý yok etmesi için.) Ayrýca hava savunmalarýný yok etmen gerekiyo önce. Hava savunmalarý içerideyse hiç þansýn yok. Ayrýca devlerin dayanmasý için devlerin en az 4 þifacýlarýn da 2 olmasý gerekiyo.

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

yuful

• Ziyaretçi
« Yanýtla #15 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 11:39 »
%49 ile kalýp - kupa yiyeceðine 1 okçu ile inþaatcýya koyup %50 ile kupa alabilir o kötülüðüde var

ben bu yüzden 4 tane klubüyi içeride tutuyorum ... aksi takdirde 4 birim cebinde adamýn ..Ortalama %40-60 olan yenilgi oranýmý %30 - 45 e indirdim.