Gönderen Konu: Bu Diyarlarda Yeniyim  (Okunma sayýsý 1205 defa)

Çevrimdýþý Katzy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Katzy
  • Klaným : BiriLazým
Bu Diyarlarda Yeniyim
« : 20 Mayýs 2014, Salý - 02:25 »
Öncelikle herkese merhabalar.

Lisede teneffüs aralarýnda bilgisayar laboratuvarýna gidip "Ogame" oynayan bir nesilden geliyorum. Zamanla denemediðim oyun kalmadý. Palantis'in ilk halini yýllarca oynadým. Travian, Ikariam tarzý oyunlarý pek sevemedim çünkü gece gündüz uyutmuyor insaný. Web tabanlý olmayan online oyunlara da yýllarýmý verdim. 8 sene Knight Online, 4 sene WOW oynadým. 2 senedir de LOL oynamaktaydým. Lakin üniversiteden mezun oldum ve çok yoðun ve yorucu olan iþ hayatýma baþladým. Saha mühendisi olduðumdan ötürü bilgisayar baþýnda çok vakit geçiremiyorum. Bu nedenle telefondan oynanan bir oyun ararken geçtiðimiz günlerde Clash of Clans'le karþýlaþtým. Oyunu yükleyip 2 gün oyun dinamiklerini anlamaya çalýþtýktan sonra gayet oynanabilir olduðuna karar verdim.

Daha hýzlý geliþebilmek için internette araþtýrmalar yaparken bu siteye denk geldim. Gayet güzel bir çalýþma olmuþ ve yararlý bilgi paylaþýmlarý da var. Bundan sonra ben de aranýzdayým. Güzel bir geliþme gösterebilirsem belki de aranýzda bile olabilirim bir gün Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çok uzattým herkese tekrardan merhabalar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þerefliler taviz vermezler. Þerefin tavizi yoktur.

Hüseyin Nihal Atsýz

Çevrimdýþý OnurDemirbilek

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DarkEjder
Ynt: Bu Diyarlarda Yeniyim
« Yanýtla #1 : 20 Mayýs 2014, Salý - 02:54 »
Hosgeldin kardesim. Guzel bir oyun secmissin. COC bu zamana kadar oynadigim telefondan en guzel oyun ve indirme sayisi 10.000.000 den fazla.
Sana tavsiyem su yukseltmelerini sinira gelene kadar yap ve sonradan koy binani yukselt. GEM (mucevher) hizlandirmalarini onlarla yapma lakin gelismek icin 3. Ve 4. Insaatci kulubesi almak icin kredi karti ile alman gerekecektir. Oyun bize 500 veriyor daha sonradan 250ye insaat klubesi aldiriyor. Geriye kalanlari harcamamani tavsiye ederim. Cevredeki pislikleri kaldirdikca GEM kazanabiliyorsun. Kupa puanýn 1250 ye geldikten sonra oyun sana 450 mucevher veriyor. Boylelikle cok kolay ve rahat sekilde 4.ve5. Insaatci klubesi alabiliyorsun. IYI FORUMLAR Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ýmzamý beðendim :3

Çevrimdýþý Katzy

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Katzy
  • Klaným : BiriLazým
« Yanýtla #2 : 20 Mayýs 2014, Salý - 03:07 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hosgeldin kardesim. Guzel bir oyun secmissin. COC bu zamana kadar oynadigim telefondan en guzel oyun ve indirme sayisi 10.000.000 den fazla.
Sana tavsiyem su yukseltmelerini sinira gelene kadar yap ve sonradan koy binani yukselt. GEM (mucevher) hizlandirmalarini onlarla yapma lakin gelismek icin 3. Ve 4. Insaatci kulubesi almak icin kredi karti ile alman gerekecektir. Oyun bize 500 veriyor daha sonradan 250ye insaat klubesi aldiriyor. Geriye kalanlari harcamamani tavsiye ederim. Cevredeki pislikleri kaldirdikca GEM kazanabiliyorsun. Kupa puanýn 1250 ye geldikten sonra oyun sana 450 mucevher veriyor. Boylelikle cok kolay ve rahat sekilde 4.ve5. Insaatci klubesi alabiliyorsun. IYI FORUMLAR Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Teþekkür ederim. Zaten oyunun ikinci gününde saracaðýný anladým ve inþaat kulübelerini kurmak için parayla gem aldým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Fakat cahillik tabii ki, hammaddelerimi madenlere yatýracaðýma asker geliþimlerine yatýrsaydým þu anda saldýrýlarla çok daha hýzlý ilerliyor olacaktým. Neyse zararýn neresinden dönsek kardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sana da iyi forumlar.

Þerefliler taviz vermezler. Þerefin tavizi yoktur.

Hüseyin Nihal Atsýz

Çevrimdýþý Celk273

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : P0pil1adam
  • Klaným : SON OSMANLILAR
« Yanýtla #3 : 20 Mayýs 2014, Salý - 05:08 »
Vay be duygulandýrdýn beni:) tenefüs ve ogame.. Konumuza
Gelirsek, herþeyi fullemeden geçme,duvarlara önem ver ,askerleri zaten zamanla yükseltiyosun pek takma,savunmana daha cok agýrlýk ver:) bol þans iyi oyunlar