Gönderen Konu: BÖYLE BÝR OYUN GÖRMEDÝM  (Okunma sayýsý 3940 defa)

Çevrimdýþý uArtan

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
BÖYLE BÝR OYUN GÖRMEDÝM
« : 22 Mayýs 2014, Perþembe - 00:30 »
Oyunu seviyorum ciddi anlamda güzel muhabbeti sýký bi klanda oyun inanýlmaz baglayýcý olabiliyor. Fakat aldýðým kararla bugün býrakýyorum sebebi ise þu ; Oyunda ilerleyen köylerde özellikle 9 ve sonrasýnda günde 4-5 saat online olmadan bu online süresinde sürekli savasmadan hiç birþeyin elde edilmiyo olmasý  toplayýcýlardan o kadar az maden geliyorki günlük ðretim sadece rakip aramaya gidiyor desem yeridir. Madenlerin bu kadar pasif kaldýðý, 3 4 k kara iksire bi savas yapýldýðý için ve oyunun 9. Köy seviyesi itibariyle sadece paralý kiþilere hükmettiðinden dolayý oyunu býrakýyorum ve siz emek verip oynamaya çalýþanlarýda daha fazla vakit kaybetmeden oyunu býrakmaya davet ediyorum.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
Ynt: BÖYLE BÝR OYUN GÖRMEDÝM
« Yanýtla #1 : 22 Mayýs 2014, Perþembe - 04:10 »
Zaten ücret vermeden full bir köy yapmak neredeyse imkansýz gibi duruyor. Ücretsiz oynayanlar için yolun sonu 9.seviye köy binasý veya 10un baþlarý bana göre. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý Celk273

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : P0pil1adam
  • Klaným : SON OSMANLILAR
« Yanýtla #2 : 22 Mayýs 2014, Perþembe - 09:28 »
Zamaný olanlar için bence imkansýz deðil,emek verip yapablrsnz ,ben 10 un ortalarýndaym þuan ve bu zaman a kadarda para harcamadým ,herþeyi fulleyerek gittim sadece duvarlar
9 da kaldý,yavaþ yavaþ 10 yapýorm:) býrakmak bende istedm ama bagýmlýsý olduk bikere✌️

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 23 Mayýs 2014, Cuma - 17:12 »
Tabi býrakmak senin kararýn ama diðer insanlar gibi baktýn olmuyo býrakim diyip pes ediyosun 4-5 saat diyosun doðru düzgün savaþlar yaparsan 2-3 saatte bile 1.5 m 2m altýný çok rahat yaparsýn kýþlalarý hýzlandýrýrsan bide o rakam 3 m bulur

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #4 : 23 Mayýs 2014, Cuma - 20:29 »
Oyunda para vermeni zorunlu kýlan hiçbir þey yok oyun para üstünden ilerlemiyor. Ben oynuyorsam oyundan zevk aldýðým için oynuyorum. En iyi olmak için oynamýyorum sabrederek herþeyide yapabiliyorsun zevkine oynarsan para vermekte istemezsin.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #5 : 23 Mayýs 2014, Cuma - 21:43 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Zamaný olanlar için bence imkansýz deðil,emek verip yapablrsnz ,ben 10 un ortalarýndaym þuan ve bu zaman a kadarda para harcamadým ,herþeyi fulleyerek gittim sadece duvarlar
9 da kaldý,yavaþ yavaþ 10 yapýorm:) býrakmak bende istedm ama bagýmlýsý olduk bikere✌️
Savunmalarý, askerleri bir þekilde fullersiniz ama ücret yatýrmadan duvarlarýn fulleneceðini hiç sanmýyorum.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 23 Mayýs 2014, Cuma - 22:10 »
Savunmalarý, askerleri bir þekilde fullersiniz ama ücret yatýrmadan duvarlarýn fulleneceðini hiç sanmýyorum.
Oyun eðer uzun süre devam ederse para yatýrmadan 3-4 yýlda herþey yükselebilirde 3-4 yýl bu oyun dururmu dursada oyunun özellikleri bu þekilde olurmu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Celk273

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 24 Mayýs 2014, Cumartesi - 00:37 »
Tabiki oyun paraya dayalý baya,ama benim 11 ay oldu neredeyse fulledým,sol alt köþede claným ve ismim yazýor bakabýlýrsýnz:) full emektir

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 24 Mayýs 2014, Cumartesi - 01:49 »
Tabiki oyun paraya dayalý baya,ama benim 11 ay oldu neredeyse fulledým,sol alt köþede claným ve ismim yazýor bakabýlýrsýnz:) full emektir

hesabýna baktým gerçekten beðendim ama tabi arkadaþlarýn dediði gibi barbarlar okçular duvarlar normal birþekilde zor 40 40 yapýlýr duvarlar full 10 11 yapýlýr emek tabiki allah yardýmcýmýz olsun gidebildiðimiz yere kadar gidicez

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Celk273

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 24 Mayýs 2014, Cumartesi - 01:59 »
Ee tabiki barbar kral ve okcu kralice 40 seviye yapmak zülüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama imkansýz degl yapýlabýlýr yaný:)

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 24 Mayýs 2014, Cumartesi - 02:02 »
Herþeyi bitirmekte ki amaç çok saçma herþeyi bitirsen zaten oynamazsýn herþeyi bitiremeyeceðim diye oyuna býrakýrsan gene oynayamazsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 24 Mayýs 2014, Cumartesi - 02:21 »
Ee tabiki barbar kral ve okcu kralice 40 seviye yapmak zülüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama imkansýz degl yapýlabýlýr yaný:)

Onlar problem duvar dediðin neki en fazla 9 bile yapsan yeter götürür seni eninde sonunda 3-4 duvar yýkýcýya patlýyo sonuçta barbar ve okçu hemde ne zülüm be tam anlamýyla iþkence ilerki sv lerde savunmayý fullemeden karaiksiri koruyamazsýn birde o problem var ha tabi 3 tane 6 . sv sondaj ile her ay 1 sv atlatýrsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Herþeyi bitirmekte ki amaç çok saçma herþeyi bitirsen zaten oynamazsýn herþeyi bitiremeyeceðim diye oyuna býrakýrsan gene oynayamazsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
herþeyi bitirip kupa kasarsýn oyunun en iyi oyuncularý listesine girmek var gurur kaynaðý ilk 10 da bir türkü görmek veya kendini görmek insan bunun için bile oynar oyunu

Ey Türk Gençliði!