Kardeþ yoruma köyünün resmini koy köy binanýn seviyesini söyle ben sana bulurum düzen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardeþ yoruma köyünün resmini koy köy binanýn seviyesini söyle ben sana bulurum düzen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöyüm þuan da bu þekilde. Sol kýsýmda boþ olan tarafa sihirbaz kulesi gelicek. Þimdilik elimden gelen bu yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardeþ yoruma köyünün resmini koy köy binanýn seviyesini söyle ben sana bulurum düzen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöyüm þuan da bu þekilde. Sol kýsýmda boþ olan tarafa sihirbaz kulesi gelicek. Þimdilik elimden gelen bu yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBinayý çok erken basmýþsýn bence geliþtirme herþeyi son sv yapmadan binayý yükseltme
Güzel savunmalarýný ve ordu kampýný geliþtir köh bibasýnda acele etme
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGüzel savunmalarýný ve ordu kampýný geliþtir köh bibasýnda acele etmeOrdu kampý sýkýntýlý ya çözemedim onu biri 4 seviyo 75 kapasite biri 2 seviye 75 kapasite gene ayný gene ayný :/
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardeþ yoruma köyünün resmini koy köy binanýn seviyesini söyle ben sana bulurum düzen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöyüm þuan da bu þekilde. Sol kýsýmda boþ olan tarafa sihirbaz kulesi gelicek. Þimdilik elimden gelen bu yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap al kardeþim bunu kullan bu en iyisidir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu arada kardeþ +rep verirmisin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGüzel savunmalarýný ve ordu kampýný geliþtir köh bibasýnda acele etmeOrdu kampý sýkýntýlý ya çözemedim onu biri 4 seviyo 75 kapasite biri 2 seviye 75 kapasite gene ayný gene ayný :/Kardeþim gülmedim deðil tabi ama yenisinO sayý toplamý gösteriyo
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardeþ yoruma köyünün resmini koy köy binanýn seviyesini söyle ben sana bulurum düzen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöyüm þuan da bu þekilde. Sol kýsýmda boþ olan tarafa sihirbaz kulesi gelicek. Þimdilik elimden gelen bu yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap al kardeþim bunu kullan bu en iyisidir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu arada kardeþ +rep verirmisin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTeþekkür ederim en kýsa zamanda bunu yapacaðým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap + rep nasýl verilicek bilmiyorum bakýcam þimdi ona Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGüzel savunmalarýný ve ordu kampýný geliþtir köh bibasýnda acele etmeOrdu kampý sýkýntýlý ya çözemedim onu biri 4 seviyo 75 kapasite biri 2 seviye 75 kapasite gene ayný gene ayný :/Kardeþim gülmedim deðil tabi ama yenisinO sayý toplamý gösteriyoGül kardeþim sorun yok yeniyim yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Teþekkür ederim bilgilendirme için.Bu arada bana asker planý verirmisiniz 5 level kýþlam ve 2 level bi kýþla daha var nasýl ne çýkarsam bi yardýmcý olursanýz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardeþ yoruma köyünün resmini koy köy binanýn seviyesini söyle ben sana bulurum düzen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöyüm þuan da bu þekilde. Sol kýsýmda boþ olan tarafa sihirbaz kulesi gelicek. Þimdilik elimden gelen bu yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap al kardeþim bunu kullan bu en iyisidir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu arada kardeþ +rep verirmisin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTeþekkür ederim en kýsa zamanda bunu yapacaðým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap + rep nasýl verilicek bilmiyorum bakýcam þimdi ona Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGüzel savunmalarýný ve ordu kampýný geliþtir köh bibasýnda acele etmeOrdu kampý sýkýntýlý ya çözemedim onu biri 4 seviyo 75 kapasite biri 2 seviye 75 kapasite gene ayný gene ayný :/Kardeþim gülmedim deðil tabi ama yenisinO sayý toplamý gösteriyoGül kardeþim sorun yok yeniyim yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Teþekkür ederim bilgilendirme için.Bu arada bana asker planý verirmisiniz 5 level kýþlam ve 2 level bi kýþla daha var nasýl ne çýkarsam bi yardýmcý olursanýz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap75 askerlik yerin varsa bunu dene 31 okçu 2 duvar yýkýcý 8 dev