Merhaba arkadaþlar ,
Artýk bana hiç ihtiyacýn yok abi ama sana tavsiye th9 da duvarlarý full 8 ve baya 9 bas nede olsa th10 da duvar vermicek son duvarlarýn ya onlar senin
savunmada x topu geldi biliorum çok heyecanlý bastýn ve hiç vurmadýðýný farkettin sinirlirsin sen onu 3 level yap ta gör Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap x topunu yaptýn sihirbazlarý 7 ledin havanlar 7 oldu teslalarý da 7 lersen oyun artýk senin elinde yürü be sonra bitir herþeyi ama sýran bu olsun
geldik th10 a geldik diye 1 satýrda geçtim ama hiç kolay deðil biliyonmu
herþeyi fullemeyi geçte sen þuna yönel cehenem kuleleri en az 2 olucak ve x toplarýný 4 yap sonra cehenem kulesi yani ck yý 3 le ve sihirbaz kulesi Hava savunmasý ve havan diye git askerlerde domuz 5 olucak ve golemi mor yapmaya canýn çekicek eeh artýk hakketin yolun sonuna geldin bas abi içinde kalmasýn ve bastýnmý o zaman sen gel buraya benim yaptýgýmý yap aydýnlat bizi .. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapSormak istediðiniz birþey olursa pm (ileti ) veya yorum yapmayý unutmayýn
Çok yakýnda 1 levelden 80-90 levele kadar bir köy yapacagým ve videoya alacagým (hýzlandýrýlmýþ modda bazý yerler yavaþ) izleyip öðrenebilirsiniz
TH 10 BÝTTÝ VE 100 LEVELÝ GEÇTÝNÝZ Artýk kupa kasabilirsin
"Clash Of Clans la uðraþamam diyosan SUDOKUNA Yönel"
CoC tan sonrasý : Cem Yýlmaz