Gönderen Konu: Köy binam 8 level iksir kasamýyorum acil yardýmmm..  (Okunma sayýsý 3222 defa)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
  • COC Nick : pyromancer
  • Klaným : SUPERTURKS
Köy binam 8 level iksir kasamýyorum acil yardýmmm..
« : 25 Mayýs 2014, Pazar - 13:26 »
Arkadaþlar köy binam 8 level iksir biriktiremiyorum askerlere felan anca yetiyor . Kara iksir sondasina veremiyorum askerlerimi 5 yapamiyorum zar zor para biriktirip toplara felan veriyorum. Rica ediyorum yardim edin . Yardimci olan yorumlarý beðeneceðim . Þimdiden teþekkürler..

Pyromancer 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: zex61 (25 Mayýs 2014, Pazar - 22:29)

Çevrimdýþý zex61

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : zex
  • Klaným : Gebzeliler
Ynt: Köy binam 8 level iksir kasamýyorum acil yardýmmm..
« Yanýtla #1 : 25 Mayýs 2014, Pazar - 13:46 »
2 önerim var hocam

1) Kupa aralýðý 1320-1400 arasý tutun ama gümüþ ligde olun. Köy binam 8 iken bu kupa aralýðýnda idim hep ve abartýsýz söylüyorum 4-5 saatte depolarý doldururdum (200 k ile baþlayýp 4 m ediyordum)
2) Tahminimce çoðunluðun tercih ettiði gibi dev okçu aðýrlýklý savaþýyorsunuzdur heralde. Ýksir lazým olduðu zamanlar devi azaltýp okçuya aðýrlýk veriyordum ben. Mesela normalde 16 dev bide kaledekiler ile 21 dev ediyordu. 6 duvar kýrýcý gerisi okçu felan yapýyordum. Ama iksir kasacaðým zaman dev sayýsýný 8'e düþürüyorum yine 6 duvar kýrýcý 20 tane felan goblin gerisi okçu hem ordu daha çabuk çýkýyor kýþladan hem fazla iksir harcamýyorum daha çabuk birikiyor iksir. Kaleye de 5 tane dev alýyorum. O kupa aralýðýnda genelde oyuna uzun süre girmeyenler denk geliyordu bana. Ganimet toplayýcýlarda ve madenlerde. Biliyorsun madenlerden almak daha kolay Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
2 devi yem atýp okçularla etrafý topluyorum. köyün her tarafýna ayný þekli uyguluyorum. Savunmanýn aðýr bastýðý tarafa kaleyi býrakýyorum 5 devle uðraþýrlarken goblinler veya okçular iþi bitiriyor.
Hem büyüye gerek kalmadan fazla maliyeti olmadan ganimet kasýyordum.
Ama her zaman ganimet madenlerde olmayabiliyor. Depolarda olduðu zamanda önce kaleyi boþaltýyorum sonra yine devleri yem gibi atýyorum ama 13 deve yem diyemeyiz yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iþte hepsini bir attýðým zaman büyü ihtiyacým oluyor o zaman. duvar kýrýcýlar ile devlerin önünü açtýktan sonra etrafý okçularla sýyýrýyorum. Baktým okçular içeri girmemeye ýsrarlý etrafý sýyýrmaya devam ediyorlar o zaman goblinlerin hepsini salýyorum depoya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tabi 128 okçu da az deðil hani tamam çok çabuk ölüyorlar ama istediðimi alabiliyorum en azýndan.

Çok yazdým biliyorum hocam ama yardýmcý olmak istedim. Umarým faydam dokunur. Bi deneyin derim. Ýyi forumlar Ýyi oyunlar

zex61 'nin Mesajlarýný Beðenen 6 Kullanýcý: melandr66 (09 Kasým 2014, Pazar - 11:59), mustafa.as (04 Temmuz 2014, Cuma - 16:14), EmirhanReçber (11 Haziran 2014, Çarþamba - 19:05), Onur92TR (05 Haziran 2014, Perþembe - 09:38), mertoragaz (31 Mayýs 2014, Cumartesi - 19:45), Pyromancer (25 Mayýs 2014, Pazar - 14:18)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 25 Mayýs 2014, Pazar - 14:05 »
Çok teþekkür ederim hocam denicem .beðenmekle teþekkür ettim yorumuna  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap . Yardýmýn için çok saðol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Pyromancer 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: gen.ers (14 Temmuz 2014, Pazartesi - 04:20), zex61 (25 Mayýs 2014, Pazar - 22:29)

Çevrimdýþý zex61

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 25 Mayýs 2014, Pazar - 22:30 »
beðenmek ne iþe yarýyor bu forumda bilmiyorum ama eyw hocam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ayrýca önemli deðil umarým bi faydam dokunur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý GamexMert

• 37.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 127
  • Durumum:
  • Gamex ;) Hedef: 1923TÜRK
  • 10 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Gamex
  • Klaným : Vizkozite
« Yanýtla #4 : 27 Mayýs 2014, Salý - 14:42 »
Kardeþim ben zex61 arkadaþýmýzýn yorumunu okumadým ama ; en iyi yöntem büyünü geliþtirip 3 tane yýldýrým büyüsünü depoya yollamak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý zex61

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 28 Mayýs 2014, Çarþamba - 08:44 »
GamexMert hocam siz sorunu yanlýþ anlamýþsýnýz. Kara iksir sorunu deðil normal iksir sorunu yaþýyor hocamýz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sizin dediðiniz yöntem kara iksir için güzel ama iksir için felaket Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap zaten iksir kasamýyor bide büyü için iksir harcamak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý GamexMert

• 37.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 127
  • Durumum:
  • Gamex ;) Hedef: 1923TÜRK
  • 10 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Gamex
  • Klaným : Vizkozite
« Yanýtla #6 : 28 Mayýs 2014, Çarþamba - 14:34 »
GamexMert hocam siz sorunu yanlýþ anlamýþsýnýz. Kara iksir sorunu deðil normal iksir sorunu yaþýyor hocamýz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sizin dediðiniz yöntem kara iksir için güzel ama iksir için felaket Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap zaten iksir kasamýyor bide büyü için iksir harcamak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hocam Kusura Bakmayýn yanlýþ anlamýþým. Farming yapabilirsiniz. [isim gizlendi]'ýn Güzel videolarý var bakmaný tavsiye ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

GamexMert 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Pyromancer (29 Mayýs 2014, Perþembe - 17:37), zex61 (28 Mayýs 2014, Çarþamba - 15:28)

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #7 : 29 Mayýs 2014, Perþembe - 01:23 »
Savaslarda büyü kullanma birikir.

FatihliFatih 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: zex61 (29 Mayýs 2014, Perþembe - 08:07)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 29 Mayýs 2014, Perþembe - 17:38 »
Çok teþekkür ederim arkadaslar tavsiyelerinize uyucam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Pyromancer 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: zex61 (29 Mayýs 2014, Perþembe - 18:54)

Çevrimdýþý darkmert12

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kralgökberk
  • Klaným : Krallarbirliði
« Yanýtla #9 : 07 Haziran 2014, Cumartesi - 09:59 »
En ideal kupa aralýðý 1200-1400 burda dolaþ full goblin saldýr kupayý boþver ben böyþe hergün 10 m den faxla alýyorum

darkmert12 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Pyromancer (07 Haziran 2014, Cumartesi - 12:34)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 07 Haziran 2014, Cumartesi - 12:35 »
Peki kaç saate 10m Felan  kasiyorsunuz acaba?

Çevrimdýþý darkmert12

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kralgökberk
  • Klaným : Krallarbirliði
« Yanýtla #11 : 08 Haziran 2014, Pazar - 22:58 »
Peki kaç saate 10m Felan  kasiyorsunuz acaba?
aralýksýz 4 saatte

darkmert12 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: DelusionX (17 Temmuz 2014, Perþembe - 12:49), Pyromancer (08 Haziran 2014, Pazar - 23:14)