Gönderen Konu: Ejder saldýrýsý  (Okunma sayýsý 11056 defa)

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
Ejder saldýrýsý
« : 26 Mayýs 2014, Pazartesi - 01:08 »

Klan savaþlarýnýn vazgeçilmez saldýrý türü ejder saldýrýsý için videolu bir anlatým yaptým arkadaþlar.

Klan savaþlarýnda neden bu kadar çok kullanýlýyor derseniz; saldýrý, ganimet için deðil %100 yýkým için olduðu için diyebilirim.

Toplamda üretilen birimler: 11 ejder, 2 öfke büyüsü, 1 iyileþtirme büyüsü.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý trokomi

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tavuksiken
Ynt: Ejder saldýrýsý
« Yanýtla #1 : 01 Haziran 2014, Pazar - 15:50 »
Emeðine saðlýk kardeþim guzel olmus ama sahsen ben tercih etmem. Ejderim 2. Seviye ve 1 ejder 30 k harcýyor. Buyuleri de sayarsak ordunun toplam maliyeti 400k civari oluyor ve bence gereksiz.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #2 : 15 Haziran 2014, Pazar - 19:16 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Emeðine saðlýk kardeþim guzel olmus ama sahsen ben tercih etmem. Ejderim 2. Seviye ve 1 ejder 30 k harcýyor. Buyuleri de sayarsak ordunun toplam maliyeti 400k civari oluyor ve bence gereksiz.
Evet, maliyetli bir ordu fakat 8 seviye köylerde bile çok rahat %100 yýkým yapýlabiliyor..

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý Mrmumiiiii

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MuhammeTReyizzz
  • Klaným : LegendSoul48
« Yanýtla #3 : 21 Ekim 2015, Çarþamba - 21:34 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Klan savaþlarýnýn vazgeçilmez saldýrý türü ejder saldýrýsý için videolu bir anlatým yaptým arkadaþlar.

Klan savaþlarýnda neden bu kadar çok kullanýlýyor derseniz; saldýrý, ganimet için deðil %100 yýkým için olduðu için diyebilirim.

Toplamda üretilen birimler: 11 ejder, 2 öfke büyüsü, 1 iyileþtirme büyüsü.

Ben onun yerine 3 ejder 20 dalkavuk 20 balon 3 yýldýrým kaleye de ejder alýp saldýrýyorum en kral köy 2 yýldýz kaybediyor

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
« Yanýtla #4 : 29 Ekim 2015, Perþembe - 10:58 »
harika, iletide ekleme yapayým derken silmiþim..baþtan yazýyorum:

klan savaþlarýnda önemli olan 3* almaktýr. 2 yýldýza razý olma nedenleri; hibrit 3* ataklarýnda amatör olmanýz, savaþ sýralamasýnda tepe adam olmanýz, eþleþtirme sisteminin azizliðine uðrayarak sizden güçlü savunmalara sahip bir klanla karþýlaþmanýz vb. sebepler olabilir. ben kendi klanýmda, 2 gýdým elixir tasarrufu için tutarsýz ordu kombinasyonlarý ile yýldýz kaybýna sebep olanlarý uyarmýyorum bile. üstte bahsedilen "dragoonion" ataðýnýn, öfke büyüsü ile "kral" köy sonucu için buyrun; Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap her zaman 3*'da baþarýsýzdýr demiyorum; hava savunmalarý kenarlarda olan (bu da ayrý komedi zaten, nerde öyle kolay savunma) savunmalarý düþük th8'lerde iþe yarayabilir ama o kadar. örneði için; Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
max th8 saldýrýlarýnda 3* için en geçerli atak türü; massdrags'dýr. büyüler de savunma durumuna göre; 3 öfke ya da 2 öfke+1 þifadýr. en yaygýn büyü kullaným türü; low ve mid level th8'ler için, eski zap, þimdiki haliyle zapquake olmasýna raðmen bu kombinasyon max th8'e gelindiðinde bbq drag ve go(wi)drag haricinde kullanýlmamalýdýr. genel dragon atak kombinasyonlarý; 10 drag+1 cc drag, 10 drag+5 cc loon, 8 drag+ 8 loon+ 5 cc loon, 10 drag+ 5 cc hog, 8 drag+8 hog+5 cc hog ve 6 drag+1 cc drag+1 golem+7 wizz'dir. max th8'de benim favorim; merkeze toplanmýþ hava savunmasýna karþý 813 dragloon+3 rage spell.
dragonlar haricinde diðer atak türleri; savunmanýn düzeni ve gücüne göre; surgical goho, govaloon, govaho, gowiva ve en yaygýn hog kullaným türü olan howi'dir. ayrýca bilmeyeninin olmadýðý gowipe, stabil 2* þampiyonu olmasýna raðmen bazý savunmalarda 3* garantisi saðlayabilir.
herneyse, bu yazýyý yazma amacým, videoda bahsedildiði gibi; massdrags'ýn hala 3* þampiyonluðunu elde tuttuðunu teyit etmek içindi.

keyifli clashler dilerim.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, Perþembe - 11:00 Gönderen: T-Rex! »

T-Rex! 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (29 Ekim 2015, Perþembe - 14:48)