harika, iletide ekleme yapayým derken silmiþim..baþtan yazýyorum:
klan savaþlarýnda önemli olan 3* almaktýr. 2 yýldýza razý olma nedenleri; hibrit 3* ataklarýnda amatör olmanýz, savaþ sýralamasýnda tepe adam olmanýz, eþleþtirme sisteminin azizliðine uðrayarak sizden güçlü savunmalara sahip bir klanla karþýlaþmanýz vb. sebepler olabilir. ben kendi klanýmda, 2 gýdým elixir tasarrufu için tutarsýz ordu kombinasyonlarý ile yýldýz kaybýna sebep olanlarý uyarmýyorum bile. üstte bahsedilen "dragoonion" ataðýnýn, öfke büyüsü ile "kral" köy sonucu için buyrun; Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap her zaman 3*'da baþarýsýzdýr demiyorum; hava savunmalarý kenarlarda olan (bu da ayrý komedi zaten, nerde öyle kolay savunma) savunmalarý düþük th8'lerde iþe yarayabilir ama o kadar. örneði için; Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapmax th8 saldýrýlarýnda 3* için en geçerli atak türü; massdrags'dýr. büyüler de savunma durumuna göre; 3 öfke ya da 2 öfke+1 þifadýr. en yaygýn büyü kullaným türü; low ve mid level th8'ler için, eski zap, þimdiki haliyle zapquake olmasýna raðmen bu kombinasyon max th8'e gelindiðinde bbq drag ve go(wi)drag haricinde kullanýlmamalýdýr. genel dragon atak kombinasyonlarý; 10 drag+1 cc drag, 10 drag+5 cc loon, 8 drag+ 8 loon+ 5 cc loon, 10 drag+ 5 cc hog, 8 drag+8 hog+5 cc hog ve 6 drag+1 cc drag+1 golem+7 wizz'dir. max th8'de benim favorim; merkeze toplanmýþ hava savunmasýna karþý 813 dragloon+3 rage spell.
dragonlar haricinde diðer atak türleri; savunmanýn düzeni ve gücüne göre; surgical goho, govaloon, govaho, gowiva ve en yaygýn hog kullaným türü olan howi'dir. ayrýca bilmeyeninin olmadýðý gowipe, stabil 2* þampiyonu olmasýna raðmen bazý savunmalarda 3* garantisi saðlayabilir.
herneyse, bu yazýyý yazma amacým, videoda bahsedildiði gibi; massdrags'ýn hala 3* þampiyonluðunu elde tuttuðunu teyit etmek içindi.
keyifli clashler dilerim.