Ben sabah 8 de kalkýp oyunu açtýð þarja taktým. Ve bekledim akþama kadar böyle oldu. Akþam inþaatçým bosalýnca biriktirdiðim altýnla köy binamý yükselttim. Ben olabilirmiyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap ( Belli bir süre sonra oyunda kimse var mý çýkýyo fakat tekrar yükleye basmasanýz bile birisi saldýramýyor )
Saldýrabiliyor, baþýma geldi ordan biliyorum. onun dýþýnda 'kimse var mý?' uyarýsý oldukça dengesiz. Bazen 5 dakika sonra geliyor, bazen 2.5 saat sonra. Bunun bir ortasý yok. 24 saati bilmem ama ben 15 saat online'ým. Masa baþýmda iPhone þarj aletim takýyorum, iPhone'u açýyorum oyunu, her uyarý geliþinde basýyorum kapatýyorum uyarýyý, öyle öyle baya biriktirdim ben. Bir ara bir gün de 2 tesla + 1 6. seviye ordu kampý yapmýþtým. Yani 2m altýn ve 750k iksire denk geliyo. Yani 16 saat online olmak mümkün ama 24 saat hiç denemedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapO deðil de sizin baþýnýza hiç þey geldi mi?... Tam birine saldýrýrken, birinin sizi aramasý!!! Saldýrýyosun, adamda deli gibi maden var gözün fýldýr fýldýr dönüyo çýldýrmak üzeresin... Tak, 'Tuðçe sizi arýyor...' Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap