Gönderen Konu: 24 saat çevrimiçi mi hile mi?  (Okunma sayýsý 25606 defa)

Çevrimdýþý Yekta41

• Former Moderatör
  • 76.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 535
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 110 Mesajý Toplam
    166 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yekta41
Ynt: 24 saat çevrimiçi mi hile mi?
« Yanýtla #12 : 25 Ocak 2013, Cuma - 12:19 »
Dert etme yöntemini buldunmu mesaj at bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Lay lay lom.

Çevrimdýþý 'cR

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • LEVEL 80
  • COC Nick : 'cR
  • Klaným : Türkiye 1923
« Yanýtla #13 : 25 Ocak 2013, Cuma - 13:42 »
afiþe edicem adami sinir oldm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick : 'cR
Level: 80
Klan : Türkiye 1923

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 25 Ocak 2013, Cuma - 14:04 »
sen intikam denediðin sürece online olabiliyorsun da baþkasý olunca neden þaþýrýyorsun  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: saykon123 (17 Mart 2014, Pazartesi - 17:14), o2d (30 Ocak 2013, Çarþamba - 09:56), TReeArms (25 Ocak 2013, Cuma - 21:50), Yekta41 (25 Ocak 2013, Cuma - 14:11)

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
« Yanýtla #15 : 25 Ocak 2013, Cuma - 15:05 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben sabah 8 de kalkýp oyunu açtýð þarja taktým. Ve bekledim akþama kadar böyle oldu. Akþam inþaatçým bosalýnca biriktirdiðim  altýnla köy binamý yükselttim. Ben olabilirmiyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ( Belli bir süre sonra oyunda kimse var mý çýkýyo fakat tekrar yükleye basmasanýz bile birisi saldýramýyor )

Saldýrabiliyor, baþýma geldi ordan biliyorum. onun dýþýnda 'kimse var mý?' uyarýsý oldukça dengesiz. Bazen 5 dakika sonra geliyor, bazen 2.5 saat sonra. Bunun bir ortasý yok. 24 saati bilmem ama ben 15 saat online'ým. Masa baþýmda iPhone þarj aletim takýyorum, iPhone'u açýyorum oyunu, her uyarý geliþinde basýyorum kapatýyorum uyarýyý, öyle öyle baya biriktirdim ben. Bir ara bir gün de 2 tesla + 1 6. seviye ordu kampý yapmýþtým. Yani 2m altýn ve 750k iksire denk geliyo. Yani 16 saat online olmak mümkün ama 24 saat hiç denemedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

O deðil de sizin baþýnýza hiç þey geldi mi?... Tam birine saldýrýrken, birinin sizi aramasý!!! Saldýrýyosun, adamda deli gibi maden var gözün fýldýr fýldýr dönüyo çýldýrmak üzeresin... Tak, 'Tuðçe sizi arýyor...' Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

Ignorance 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: hacu (04 Mart 2014, Salý - 15:48), Nihat (30 Ocak 2013, Çarþamba - 15:58), splitsecond (28 Ocak 2013, Pazartesi - 02:33), Ziyaretci (25 Ocak 2013, Cuma - 15:17)

Çevrimdýþý myalperen

• 51.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 232
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Artýk pekka devri geçti...
  • 44 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : myalperen
  • Klaným : MAJESTÝC
« Yanýtla #16 : 26 Ocak 2013, Cumartesi - 10:39 »
Ben hile kullanan birini tanýyorum,sabah geliyor birsürü taþý var,nasýl yaptýðýný bilmiyorum ama muhtemelen bahsettiðin kiþi de hile kullanýyordur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yeniden merhaba

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #17 : 26 Ocak 2013, Cumartesi - 11:15 »
Ben hile kullanan birini tanýyorum,sabah geliyor birsürü taþý var,nasýl yaptýðýný bilmiyorum ama muhtemelen bahsettiðin kiþi de hile kullanýyordur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Para veriyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Vyl

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 137
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    54 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yagiz_ytu
  • Klaným : BLACK SNOW
« Yanýtla #18 : 26 Ocak 2013, Cumartesi - 11:19 »
aynisi bana oldu. bi adama uyuz oldum 2 gun boyunca inat ettim surekli intikam denedim hep cevrimici dedi.. sonra inadim gecti sadece meraktan deniyorum 1 hafta 10 gun olmustur hala deniyorum ama ofline yakalayamadim bi turlu..

Çevrimdýþý 'cR

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Durumum:
  • LEVEL 80
  • COC Nick : 'cR
  • Klaným : Türkiye 1923
« Yanýtla #19 : 26 Ocak 2013, Cumartesi - 16:34 »
O deðil de sizin baþýnýza hiç þey geldi mi?... Tam birine saldýrýrken, birinin sizi aramasý!!! Saldýrýyosun, adamda deli gibi maden var gözün fýldýr fýldýr dönüyo çýldýrmak üzeresin... Tak, 'Tuðçe sizi arýyor...' Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
gelmez mi... az sövmedim o þekilde arayanlara.. bazen mesaj gelince bile iptal oluyo saldýrý supercell yazýsý çýkýyo tekrar giriyo oyuna..

aynisi bana oldu. bi adama uyuz oldum 2 gun boyunca inat ettim surekli intikam denedim hep cevrimici dedi.. sonra inadim gecti sadece meraktan deniyorum 1 hafta 10 gun olmustur hala deniyorum ama ofline yakalayamadim bi turlu..

kesinlikle bugün 4. gün ve adam hala çevrimiçi diyo ya .. geceyarýsý sabahýn kötü öðlen akþam sürekli deniyorum sürekli çevrimiçi bu kadar psikopat olamaz bi insan ya kesinlikle çok þüphelendim bu oyundan

Nick : 'cR
Level: 80
Klan : Türkiye 1923

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanýtla #20 : 28 Ocak 2013, Pazartesi - 12:18 »
Adam psikopata baðlamýþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý WarningIamTurkish

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 163
  • Rep Puaný : 21
  • Durumum:
  • 45 Mesajý Toplam
    108 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WarningIamTurkish
  • Klaným : 1923Türk2
« Yanýtla #21 : 28 Ocak 2013, Pazartesi - 13:38 »
Eðer apple leptobu kapatmadan sadece kapaðýný kapatýrsan internet kesintisi olmaz ve oyun devam eder ve 24 saat hile diye biþeyde duymadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yardýmcý olabildiysem +Rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
« Yanýtla #22 : 28 Ocak 2013, Pazartesi - 20:08 »
Eðer apple leptobu kapatmadan sadece kapaðýný kapatýrsan internet kesintisi olmaz ve oyun devam eder ve 24 saat hile diye biþeyde duymadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ama belli bir süre sonra orda mýsýn diye soruyo ve sorduðu zaman sen otomatik offline oluyosun, orda ancak tamama bastýðýn zaman tekrar baðlanýyosun.

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

Çevrimdýþý Nihat

• 88.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 831
  • Rep Puaný : 34
  • Durumum:
  • 🏀 Basketbol 🏀
  • 152 Mesajý Toplam
    250 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ninoo
  • Klaným : 1923Türk3
« Yanýtla #23 : 28 Ocak 2013, Pazartesi - 23:30 »
Ýlk kez 1 milyon altýn topladýðým zaman teli þarja taktým oyunu kapatmadým sabaha kadar açýk býraktým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
kimsede saldýrmadý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Facebook : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Twitter : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Instagram : nihatgenc7
MessageMe : WQ 294 UDV
Game Center : NihatGenc
Yardýmcý olabildiysem bi repi çok görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap