Gönderen Konu: Klan savaþýnda saldýrý  (Okunma sayýsý 1702 defa)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Klan savaþýnda saldýrý
« : 27 Mayýs 2014, Salý - 19:33 »
Arkadaþlar ben klan savaþýnda gidip ilk sýradaðlarda olanlara dalýyorum benim haritadada sýram ilk yerde ben bu gün gittim 9.seviye köy binasý olana saldýrdým köy zayýfdý ilk saldýrýmda balonla daldým süre yetmedi 2 yýldýz aldým 2.saldýrýmda normal orduyla gittim yine 2 yýldýz aldým sebebi barbar kralý öldürmekti. Þimdi benim sorunum þu hep 9.seviye köy binasý olana saldýrmýyorum 8.seviye olanlara saldýrýyorum bazen 3 yýldýz oluyo ama en çok 2 yýldýz benim sorunum sizce yalnýþ ordu seçip kötü saldýrý yapmakmý, yoksa normalmi 2 yýldýz yapmak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Þunuda söyliyim  Savaþda bazýlarýda 8.seviyelere saldýrýyor ama hepsini inceledim gördümki saldýrdýklarýnýn duvarlarý zayýf benim saldýrdýklarýmýn duvarlarý ise 6 ve 5 oluyor

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Klan savaþýnda saldýrý
« Yanýtla #1 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 19:06 »
Duvarlara fazla takýlma duvar sadece gösteriþdir önemli olan içindeki savunmadýr duvar son sv savunmalarý düþük olsa ne olurki
Biz klan savaþlarýnda 3 yýldýz alabileceklerimize saldýrýyorum tabi en kötü köyleri düþüklere býrakýyoruz cesurluk edip bence ilk 3 e saldýrma ilk önce sonlardan baþlayýn bitirin saldýrcak köy kalmazsa baþtakilere saldýrýn.
Biz böyle yapýyoruz ve yüksek miktarda yýldýz alýyoruz her savaþta ve kazanýyoruzda

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Emreyet (06 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:27)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #2 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 20:16 »
Bilgi için saol benden sana rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 20:33 »
Teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.