oyuncu ismi deðiþtirilse bu iþi ticarete dökerlerdi adamlar. öyle olsa ben çoktan saðlam bir köyü para ile almýþtým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bunun için oyun üreticileri bunu yapmýyor. belki paraya doyduklarý zaman böyle bir þey yapabilirler.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyuncu ismi deðiþtirilse bu iþi ticarete dökerlerdi adamlar. öyle olsa ben çoktan saðlam bir köyü para ile almýþtým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bunun için oyun üreticileri bunu yapmýyor. belki paraya doyduklarý zaman böyle bir þey yapabilirler.Oyuncu ismi deðiþtirilebiliyor. Kesin bilginiz olmadýðý konuda yanlýþ yönlendirme yapmayýn.
Arkadaþýnýn isminde özel bir durum varmýydý
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyuncu ismi deðiþtirilse bu iþi ticarete dökerlerdi adamlar. öyle olsa ben çoktan saðlam bir köyü para ile almýþtým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bunun için oyun üreticileri bunu yapmýyor. belki paraya doyduklarý zaman böyle bir þey yapabilirler.Oyuncu ismi deðiþtirilebiliyor. Kesin bilginiz olmadýðý konuda yanlýþ yönlendirme yapmayýn.nasýl oluyorki forumda böyle bir yazý varsa okuyalým. bilgimiz olsun bu konuda