Gönderen Konu: isim  (Okunma sayýsý 1889 defa)

Çevrimdýþý ratava

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : zafed
  • Klaným : apple TÜRKÝYE
isim
« : 01 Haziran 2014, Pazar - 14:10 »
Bir keriliðe mahsus köy ismini deðiþtirebilirmiyim çünkü köyümün ismini zafer yapicaktim ama zafed oldu lutfen degistirmeme yardim edin

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Ynt: isim
« Yanýtla #1 : 01 Haziran 2014, Pazar - 14:32 »
Burasi forum ile alakali öneri ve sikayet bolumu.  Ayrica koy ismini degistiremezsin.

Çevrimdýþý bodrumtr48

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Dejavu
  • Klaným : TeamDiamond
ikilem
« Yanýtla #2 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 04:44 »
Yeter artik onu kaç kere uyardim arkadaslar hemwn konuya geciyorum TeaMDiamonD adýbda bur klanim var bununla ilgili sayfa ve blog bile açtým fakat bu þahýs ismi ve klan ismini ayni yaptiðý için gelecek klan arkadaslari aratmada ikileme birakiyor buyuzden klan arkadaslari klana gelmiyor bu sayede kac oyuncu kacirsdim luyfen cezasini bildirin Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap buda kaniti

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: ikilem
« Yanýtla #3 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 13:27 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yeter artik onu kaç kere uyardim arkadaslar hemwn konuya geciyorum TeaMDiamonD adýbda bur klanim var bununla ilgili sayfa ve blog bile açtým fakat bu þahýs ismi ve klan ismini ayni yaptiðý için gelecek klan arkadaslari aratmada ikileme birakiyor buyuzden klan arkadaslari klana gelmiyor bu sayede kac oyuncu kacirsdim luyfen cezasini bildirin Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap buda kaniti

Dediðinizi anlamadým . Lütfen kelimeleri düzgün yazarmýsýnýz her kelimede hata var .Ayrýca bunun yeri baþkasýnýn konusunun altý deðil.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Ynt: ikilem
« Yanýtla #4 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 16:34 »

Dediðinizi anlamadým . Lütfen kelimeleri düzgün yazarmýsýnýz her kelimede hata var .Ayrýca bunun yeri baþkasýnýn konusunun altý deðil.
Anýl, arkadaþ anladýðým kadarý ile ayný isimlerden þikayetçi. Oyun ile alakalý bir þikayette bulunuyor.
Forum sayfamýz Supercell firmasý ile baðýmsýz çalýþmaktadýr. Oyun içine müdahele edemiyoruz.

Ýyi Forumlar. Konu Kilit.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: isim
« Yanýtla #5 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 16:51 »
Ýnsanlar istediði ismi koymakta özgür kimseyi þikayet edemezsiniz.Eðer herkez farklý isim koysaydý ortaya saçma isimler çýkardý.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.