Gönderen Konu: '' imhatimi '' 23 KLAN SAVAÞI KAZANMIÞ ZORU BAÞARMIÞ KLAN !!! BUYRUN  (Okunma sayýsý 1586 defa)

Çevrimdýþý ciko_janx

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ebeninkix
  • Klaným : imhatimi
Klanýn Adý : imhatimi

Türü  : farming + fighting 

Puaný :12500 ve yükselmekte !!

Klanýmýz kücük ama baþarýlý bir klandýr. 80 level üstü devi 6.seviye büyücüsü en az 5. seviye olan herkesi bekleriz . Klan savaþlarýnda aktif ganimet için deðil yýldýz için savaþýcak ZAFERLERÝMÝZE zafer eklemeye yardým edicek herkesi bekleri artýk klanýmýzýn level sýnýrýný 80 ve ya askeri gücü belirtildiði gibi olan arkadaþlarý alacaðýz. Güçlendikçe seviyesi düþük köyleri klandan ihraç ediceðiz sürekli güçlenme zafer kazanma adýna sizden destek istiyorum. Ýstek atarken ''cemycsy'' ismini yazarak atýn bir bakýp cýkýyým mantýðý ile gelicek arkadaþlar lütfen bunu denemesinler bile !!! kalýcý aktif herkesi beklerim . Sadece kalýcý arkadaþlar buyursun . Gelip 1 saat kalmadan cýkan arkadaþlar gelmesin!!! Gelen kiþi 1 hafta boyunca klanda kalsýn eðer uygun þartlar istediði sartlar fark edelim ki olmazsa o zaman klandan cýkabilir.
Klanýn tek kuralý vardýr . Ýstenen istek 30 dk içinde doldurulmaz ise dev atýlýr Özel istekler isim bildirilerek atýlýr.

23 savaþ kazandýk 3 kere yenildik 1 kere berabere kaldýk . Bir daha yenilgi yüzü görmemek için destek istiyorum sizden !!

Klanýn Ekran Görüntüsü :

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, Çarþamba - 00:35 Gönderen: ciko_janx »

ciko_janx 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kking (03 Haziran 2014, Salý - 09:26)

Çevrimdýþý kking

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
Ynt: '' imhatimi '' 22 KLAN SAVAÞI KAZANMIÞ ZORU BAÞARMIÞ KLAN !!! BUYRUN
« Yanýtla #1 : 03 Haziran 2014, Salý - 09:32 »
Ciko_janx 4 aylik klanimdan ciktim.ilk klanimdi zaten. 101 klan yildizim var sizin klanda da 3 4 kiþi var baktim tek tek koylerinize. Haftalik en az 1000 bagisim var seviye 8 olmak uzereyim.4 aylik oyuncuyum daha.büyümek istiyormuþsunuz bnde büyümek istiyorum.katilmak istedim king ares reddetti.klaniniza katýlmak istiyorum.

Çevrimdýþý ciko_janx

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ebeninkix
  • Klaným : imhatimi
Ynt: '' imhatimi '' 22 KLAN SAVAÞI KAZANMIÞ ZORU BAÞARMIÞ KLAN !!! BUYRUN
« Yanýtla #2 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 00:34 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ciko_janx 4 aylik klanimdan ciktim.ilk klanimdi zaten. 101 klan yildizim var sizin klanda da 3 4 kiþi var baktim tek tek koylerinize. Haftalik en az 1000 bagisim var seviye 8 olmak uzereyim.4 aylik oyuncuyum daha.büyümek istiyormuþsunuz bnde büyümek istiyorum.katilmak istedim king ares reddetti.klaniniza katýlmak istiyorum.

gerekli þartlara uymadýðýnýz için klana alýnmadýnýz baþvurunuz için teþekkürler .