Forum Temizleniyor %82
Tühhh bee :-) :-) tebrikler anil
Hile var gibi geldi Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap << bunlardan daha çok var
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTühhh bee :-) :-) tebrikler anilTeþekkür ederim 2.olanýda 3.olanýda 4.yüde bütün katýlanlarý tebrik ederim ama Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHile var gibi geldi Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap << bunlardan daha çok var2.olan arkadaþýnda 7 tane 1 lv resmini beðenmiþ Admin ödülü verdikten sonra mesaj attý abiyede söyledim baþka kullandýðým 1 hesap daha vardý onlan beðenmiþtim 1 beðeni onuda sonradan beðenmekten vazgeçip hesabý sildim benim resmi beðenenlerden 1 tane 1 lv di galiba arkadaþým forumdan tanýþtýk kendisine rica ettim beðenirsen fotoyu eðer oy verirmisin dedim tamam dedi eðer birþeyler var diyosan 1 lv ile beðenenleri iptal edelim tekrar sayým yapýlsýn
Tamam kardeþim mesajda dediðim gibi hakkýyla kazandýysan sonuna kadar helal olsun sadece þüphelenmiþtim onun için bu resmi atmýþtým. Kusura bakma. TEBRÝKLER Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Tebrikler Anýl97 hayýrlý olsun vip üyeliðin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap