Gönderen Konu: Boom Beach  (Okunma sayýsý 3803 defa)

Çevrimdýþý mtin.gven

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Metin
Boom Beach
« : 03 Haziran 2014, Salý - 17:54 »
Þu oyun artýk google playe gelsin ya çok merak ettik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap supercell duy sesimiziiii

Çevrimdýþý Leadsoldiers067

• 29.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 93
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
Ynt: Boom Beach
« Yanýtla #1 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 12:27 »
Kesin bu oyun da clash of clans gibi olucak güncellene güncellene demedi deme  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 18:41 »
Clash of clans gibi 1 sene sonra gelirse biz ios da oyunda baya yol kaydetmiþ oluruz

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
« Yanýtla #3 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 18:45 »
Androide gelse bile baþlamam bize haksýzlýk olur ios dakiler çok geliþçek biz yeni baþlýcaz cok saçma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 18:48 »
Oyunlar genelde ilk önce App Store da paylaþýlýyor sebebini bilmiyorum ama bu böyle clash of clans da da aynýsý oldu ( olmuþ , baþlayalý 4 ay oldu ) .Android 2.sýrada tutuluyor
nokia tarzý telefonlarda clash of clans daha çýkmadý bile

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý mtin.gven

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Metin
« Yanýtla #5 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 19:47 »
þimdiden 100 lvl oldular.. çok geri kalýcaz tahminim eylül baþlarýnda gelicek

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 20:09 »
Kimse 100 lv olmadý  en yüksek 61 lv ama oyunda lv deðil zafer puanýna göre sýralama var ayný kupa gibi insanlar herþeyini yükseltti nerdese ve 61 lv ler coc gibi herþey +100 de bitmiyo þuan beta versiyonu diye biliyorum eksik olan þeyler var

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #7 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 20:29 »
Merhaba arkadaþlar inþallah androide çabuk gelir    Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben ios kullanýcýsýyým ama androidede gelmesini isterim baþkalarýna haksýzlýk gibi geliyo. Oyuna geçelim oyuna baya güzel oyun sadece bazý þeyler kötü mesela biri size saldýrdý kalkanýnýz olmaz saldýrýlara hala açýksýnýzdýr,oyunda þöyle biþey var uzun süre oyunda kalýrsanýz þirket sizi saldýrýlara açýk hale getiriyor, bende yaþadým tam yarým saat çevrimçiyken bile saldýrý alabiliyoruz bunun kötü tarafý bu ben oyunda 10-15 dakika kaldým anýnda saldýrýlara açýk hale getirdiler beni Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.iyi yanlarýda þu savaþa gidince savaþýn sonunda sað kalan askerleriniz adaya geri dönüyor ( çoðu kiþi bunu biliyor ama bilmeyenler için söyledim),oyunda ana bina karargah oluyor karargah yok edildiðinde savaþý kazanmýþ oluyorsunuz. Düþmana karþý iyi ama bize yapýldýðýnda hiç iyi olmuyo  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Bu kadar oyunda çok þey var anlatmakla olmuyor görmek lazým

Game Center:'Fiery Dagger'                                    

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 20:31 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunlar genelde ilk önce App Store da paylaþýlýyor sebebini bilmiyorum ama bu böyle clash of clans da da aynýsý oldu ( olmuþ , baþlayalý 4 ay oldu ) .Android 2.sýrada tutuluyor
nokia tarzý telefonlarda clash of clans daha çýkmadý bile
nokia tarzý telefonlara COC var ama ücretli

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 20:40 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Androide gelse bile baþlamam bize haksýzlýk olur ios dakiler çok geliþçek biz yeni baþlýcaz cok saçma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
COC'daki en iyi oyuncular ios kullanýyolardýr muhtemelen, çünki herkesden iyiler( güç anlamýnda) ilk ios'a çýktýðý için herkesden güçlülerdir. Yani sen böyle söyleme, belki sen yeni indirdiðinde bir sürü ios kullanýcýlarýda senle ayný anda indirmiþtir. Oyun çok zevkli ve bende ilk baþta böyle biþey demiþdim 'keþke oyun çýktýðý anda indirseydik herkes çok güçlü ben zayýfým' ama sonra oyunun zevki bana herþeyi unutturdu umrumda bile diðil artýk herkesin benden güçlü olmasý.