Gönderen Konu: Bi sorunum var 1dk okuyup yardým edermisiniz :(  (Okunma sayýsý 1518 defa)

Çevrimdýþý acaremrebfr

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Bi sorunum var 1dk okuyup yardým edermisiniz :(
« : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 18:51 »
S.a beyler.  Biraz hýrs yaptým kolay olur dedim 1250 kupa 1050 oldum köy binam 5 duvarlar daha 3 siz düþünün artýk. Ne kupa alabiliyorum nede ganimet kupadan vazgeçtim 90tane goblin çýkarýp duvar yýkýcý azar azar ganimet toplamaya döndüm kupalar gidiyor ama napayým geliþip tekrar kasýcam artýk baþka bi öneriniz varmý 1000-1...  kupa arasýndayým hep güçlü adamlar çýkýyor kaldým böyle hesabý bile silmeyi düþünüyorum önerileriniz bekliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Bi sorunum var 1dk okuyup yardým edermisiniz :(
« Yanýtla #1 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 19:01 »
Fazla hýrs yapma sana tavsiye tabiki elmaslarý hemen almak iyi ama þuan erken inanki
TH5  de 1050 lerde birþeyler pek yapamazsýn sana uygun kupa þuanlýk 900 civarý yada daha aþasý ganimeti hangi kupada iyi alýyorsan oralarda gez ilerde kupan çok olcak zaten 1250 kupaya nasýl geldiðini anlamicaksýn kupa inmeni tavsiye ederim
Oyun býrakýlmicayacak kadar güzel ve zevkli

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Ynt: Bi sorunum var 1dk okuyup yardým edermisiniz :(
« Yanýtla #2 : 05 Haziran 2014, Perþembe - 20:36 »
Aynen þuan erken 1250 kupaya çýkmana 6.seviye köy binan olduðunda rahat çýkarsýn full okçu çýkarýp.sadece dýþarda olan köy binalarýný yok ederek

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap