Gönderen Konu: savas stratejisi  (Okunma sayýsý 6448 defa)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
  • COC Nick : pyromancer
  • Klaným : SUPERTURKS
savas stratejisi
« : 09 Haziran 2014, Pazartesi - 17:19 »
Ya arkadaþlar saglam bi klan saavasi stratejisi bilen var mi ?

Çevrimdýþý tubbi

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Tuksordor
  • Klaným : .......
Ynt: savas stratejisi
« Yanýtla #1 : 09 Haziran 2014, Pazartesi - 17:56 »
nasýl klan stratejýsý,sonuçta herkes bireysel savaþý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 59
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AlixaN
  • Klaným : kurye 46
« Yanýtla #2 : 09 Haziran 2014, Pazartesi - 18:14 »
güçlü ya da zayýf bakmaksýzýn herkes ilk saldýrýsýnda kendi sýrasýna saldýrsýn( tavsiye edilene deðil kendi sýrasýna). tabi mesela 4le 5 kendi arasýnda deðiþebilir. 2. saldýrýyý kimse yapmasýn. ilk saldýrýlar sonucu muhtemelen geride olacaksýnýzdýr. çünkü rakip genelde alabileceði yýldýzlarý almaya çalýþmýþ olacaktýr. ardýndan 2. saldýrýlarda herkes 3 yýldýz alabileceði en zor rakibe dalsýn. mesela sen klanda 3. sýradasýn. rakipteki 7. adamý ben bunu alýrým diyosun ona dal.

AlixaN 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: serhat furkan bozkurt (28 Haziran 2014, Cumartesi - 10:49), Pyromancer (09 Haziran 2014, Pazartesi - 18:20)

Çevrimdýþý Salih kaðan

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : PRO-SALÝH
  • Klaným : BLUE DEATH
« Yanýtla #3 : 07 Temmuz 2014, Pazartesi - 21:17 »
savas yapýlýrken savas rakibi secerken sonlardan baslanmalý guclu adamlar sona býrakýlmalý mümkünse 3 yýldýz alýnabilecek rakipler secilmeli. savas baslamadan once klan kaleleri doldurulmalý tercihen(ejder  sihirbaz okcu).savas yapacaken saldýrcaðýnýz rakibe nereden girilmeli? ilk önce ne yapmalý ?gibi sorularý klandaki arkadaslarýnýza sorun fikirlerini alýn. umarým faydasý dokunmuþturr

Salih kaðan 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Pyromancer (10 Temmuz 2014, Perþembe - 09:23)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 09:30 »
Arkadaslar þöyle bi strateji geliþtirdim . 9ejder 20okçu klan kalesinde  de 1ejder . Ve 3 yýldýrým buyusu. Hava savunmalari kenarlarda olan rakibi seçiyorum ve ortada varsa hava sav. Veya zor erisebilecegim yerdeki savunmayi yildirimla kýrýyorum okcularla klan kalesinde ne varsa çekip kenara hallediyorum.  Tavsiye edilrnden 10 koy saglamina saldirabiliyorum . Iki savas sonucu genelde 1000kara iksir kazanabiliyorum . Yani saldiracagimiz koy soylr olmali en az 2 hava savunma kenarda 1i yýldýrýmla felç klan kalesi disaridan çekilebilecek mesafede kenara yakýn .  Hava savunmalarda bi sýkýntý çýkmazsa en az 2yýldýzýnýz hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Pyromancer 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: anlylc (12 Eylül 2014, Cuma - 13:14)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #5 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 09:44 »
strateji elindeki orduya göre yapýlýr , lütfen dalacaðýnýz köylerin düzen ve savunma yerlerine odaklanýn . basit bir köyden tek yýldýz zor bir köyden 2 yýldýz alabilirsiniz.ordularýnýzý köy seçimine göre yapýn . yada ordunuza göre köy seçin.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: anlylc (12 Eylül 2014, Cuma - 13:17)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 10:00 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
strateji elindeki orduya göre yapýlýr , lütfen dalacaðýnýz köylerin düzen ve savunma yerlerine odaklanýn . basit bir köyden tek yýldýz zor bir köyden 2 yýldýz alabilirsiniz.ordularýnýzý köy seçimine göre yapýn . yada ordunuza göre köy seçin.
iþte bu ordumuza göre düzen aramamýzý gerektirecek bir stratrji

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #7 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 10:05 »
Arkadaslar þöyle bi strateji geliþtirdim . 9ejder 20okçu klan kalesinde  de 1ejder . Ve 3 yýldýrým buyusu. Hava savunmalari kenarlarda olan rakibi seçiyorum ve ortada varsa hava sav. Veya zor erisebilecegim yerdeki savunmayi yildirimla kýrýyorum okcularla klan kalesinde ne varsa çekip kenara hallediyorum.  Tavsiye edilrnden 10 koy saglamina saldirabiliyorum . Iki savas sonucu genelde 1000kara iksir kazanabiliyorum . Yani saldiracagimiz koy soylr olmali en az 2 hava savunma kenarda 1i yýldýrýmla felç klan kalesi disaridan çekilebilecek mesafede kenara yakýn .  Hava savunmalarda bi sýkýntý çýkmazsa en az 2yýldýzýnýz hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben ejderle yýldýrým kullanmayý doðru bulmuyorum onun yerine yüksek lwl öfke büyüsü hýzlýca binaya eriþmeyi ve hava savunmasýný patlatmaya yetiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #8 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 16:32 »
ejder ordularýnda yýldýrým ile hava savunmasýný imha edebilirsin. öfkeyle daha cabuk içeri ejderleri sokabilirsin dondurma ilede hava savunmalarýný dondurabilirsin 3 farklý büyü konsepti ile saldýrabilirsin

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Pyromancer (11 Temmuz 2014, Cuma - 22:18)

Çevrimdýþý kadoku

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kadir
« Yanýtla #9 : 15 Temmuz 2014, Salý - 16:27 »
Ejderle hava savunmaya þimþek büyüsü kullanýlmaz diye bir þey yok, seçtiðin köye göre büyü yaparsýn klan savaþlarýnda benim favorim genelde ejder büyü olarakta seçtiðim rakibe göre kimi zaman 2 öfke 1 þifa, bazende 3 þimþek yapýyorum bazen ejderlerin yolu þaþýrdýðý oluyor fakat þimdiye kadar çok az üzdüler beni, bu aralar biniciye merak sardým onu deniyorum henüz 3 lvl  o yüzden riskli oluyor, fakat köyü 9 a bastým büyü 4 olucak o zaman daha rahat binici saldýrýsý yapýlabilir,  doðru rakibi seçip doðru büyü seçimiyle ejderin almayacaðý koy yoktur üst lvl binicininde ayný þekilde
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, Salý - 16:29 Gönderen: kadoku »

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #10 : 15 Temmuz 2014, Salý - 16:47 »
11 Ejder 2 öfke 1 þifa ile çok rahatým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ejdere en iyi giden büyü de öfke dir.

Çevrimdýþý anlylc

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : anil
« Yanýtla #11 : 12 Eylül 2014, Cuma - 13:16 »

2 yýldýz verir. Bana çok sýk uygulanan bi saldýrý. Ama þöle anlatýyým 3 tane 6. sevýye hava sav var. 6 kiþi dalýyosa 3 ofke kullanan 2 yýldýzý alýyor. diðerleri hava savunmasýný yýkýp 11 ejderle de girse 1 alýyor bazende hic alamýyor. Tamamen savunma düzeniyle alakalý. Ama 3. yýldýzý hiç vermedim bir hava sav ný yýksalar bile en yükseði 92de kaldý. Özelliklede þu 45 te 45 yapmaya calýsan  adamlara süpriz oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2014, Cuma - 13:18 Gönderen: anlylc »