Gönderen Konu: Bluestacks Yüklüyorum Açýyorum Fakat Ekran Siyah !!!  (Okunma sayýsý 2354 defa)

Çevrimdýþý HALÝL54

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 32
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 11 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
    • Facebook
  • COC Nick : HALÝL
  • Klaným : OTTOMAN EMPIRE
Bluestacks Yüklüyorum Açýyorum Fakat Ekran Siyah !!!
« : 12 Haziran 2014, Perþembe - 23:41 »
Arkadaslar öncelikle Selamun Aleykum. Allahýn huzuru ve bereketi üzerimize olsun.
Clash of Clans sevdiðim bir oyundur. Bunu telde oynamak biraz zor fakat pc de oynandýgýný duydum. Ben HP markalý laptop kullanýyorum. BlueStacks ' ý laptopa indirdim kurdum fakat acýlmýyor sadece siyah ekran var. Baska hic birsey yok. Laptop cok kaliteli degil belki bundandýr ama diðer oyunlarda Metin2,CsOnline gibi oyunlarda sorun olmuyor ama neden bu BlueStacks'ta oldu bilmiyorum. Bana bu konu hakkýnda yardýmcý olacak kisileri bekliyorum.Selamun Aleykum

Yalan zeka iþidir, dürüstlük ise cesaret. Eðer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanýp dürüst olmayý dene.

HALÝL54 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: simsekkan (24 Haziran 2014, Salý - 16:52)

Çevrimdýþý selçuklu

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : selçuklu
  • Klaným : TurkishFighters
Ynt: Bluestacks Yüklüyorum Açýyorum Fakat Ekran Siyah !!!
« Yanýtla #1 : 24 Temmuz 2014, Perþembe - 06:22 »
Bende de ayný sorun var lütfen yardýmcý olunuzzz...

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Bluestacks Yüklüyorum Açýyorum Fakat Ekran Siyah !!!
« Yanýtla #2 : 24 Temmuz 2014, Perþembe - 10:55 »
kardeþim ekran kartýný yakýn zamanda güncellendi mi? eyer güncellenmiþse eski sürümünü bulup yüklemen gerek, yok eyer ekran kartýn güncel deðilse ekran kartýný güncelle, yani problem ekran kartýnla alakalý. Forumda bu konu ile bilgiler vardýr, bi araþtýr istersen. vesselam