Þu youtube kullanýcý adýný ne zaman görsem gülüyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBinici muazzam bir asker. Savunmasý da çok zor, emeðine saðlýk.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞu youtube kullanýcý adýný ne zaman görsem gülüyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBinici muazzam bir asker. Savunmasý da çok zor, emeðine saðlýk.Neden gülüyorsunuz anlamadým ?
Artýk düzeltilmiyor maalesef oldu bir kere Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapArtýk düzeltilmiyor maalesef oldu bir kere Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapNeden düzeltilsin gayet güzel bence. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞimdi binici saldýrýsýný anladýk da bu illetten nasýl savunacaðýmýz ile alakalý bir video yok mu? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapArtýk düzeltilmiyor maalesef oldu bir kere Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapNeden düzeltilsin gayet güzel bence. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞimdi binici saldýrýsýný anladýk da bu illetten nasýl savunacaðýmýz ile alakalý bir video yok mu? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAnti Hog Rider düzen diye aratýrsanýz Google dan köy binanýza uygun düzen bulabilirsiniz
Köy düzenlerinde bu illetlerle ilgili bir video hazýrlýyorum þuanda TH10 Anti hog ve dragon düzen deniyorum baþarýlý olursa video haline getirip sunacaðým.