Gönderen Konu: ios tan ios a aktarýlan hesabýmý eski cihazýmdan kaldýramýyorum Lütfen Yardým  (Okunma sayýsý 1558 defa)

Çevrimdýþý tolga-tr

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolga-tr
  • Klaným : BUHARA
eski ipadimdeki clash of clans hesabýmý yeni ipadime aktardým. iki cihazlada ayný anda olmamak koþuluyla sorunsuz oynayabiliyorum oyunu. Sorunum, eski cihazýmdan clash of clans ý farklý hesapla icloud, appstore ve game center a giriþ yapmama ve oyunu silip tekrar yükleyip o þekilde giriþ yapmama raðmen, oyuna girince tekrar cihaz otomatik eski hesaplarýmla giriþ yapýyor ve eski oyunu yüklüyor. Eski hesabýmý eski cihazdan kaldýrýp, eski cihaza nasýl yeni bir hesap açarým ? Ayrýca eski cihazý sýfýrlarsam yeni cihaza aktardýðým hesabýmý kaybedermiyim ? Lütfen yardýmcý olurmusunuz

tolga-tr 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Can5454 (18 Haziran 2014, Çarþamba - 15:21)

Çevrimdýþý omer1903

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 66
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Omer
  • Klaným : Týsss...
Eski cihazýný sýfýrlayabilirsin yeni cihazýn için bir sýkýntý oluþturmaz.Eski cihazýný sýfýrladýktan sonra baþka bir hesap girersen sorunun çözüleceðini düþünüyorum istersen bir dene.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yurtta sulh,cihanda sulh.

M.KEMAL ATATÜRK

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap