Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOranýn hileden çok ipucu bölümü oldugu ile ilgili bas bas aciklamalar zaten yapildi, ustelik klan kalesi hilesi gibi basit hileler de var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBenim hilem basit hilemi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oranýn hileden çok ipucu bölümü oldugu ile ilgili bas bas aciklamalar zaten yapildi, ustelik klan kalesi hilesi gibi basit hileler de var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOranýn hileden çok ipucu bölümü oldugu ile ilgili bas bas aciklamalar zaten yapildi, ustelik klan kalesi hilesi gibi basit hileler de var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBenim hilem basit hilemi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapdoðru diyor ben beceremedim hala Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben þunu belirtmek isterimki internetten yaptýðým araþtýrmalara göre bu oyun için hile çýkmamýþ ve ayrýca zaten bu oyunda taþlardan çok yüksek cirolar yapýldýðý için hile yapýlmayacaðý söyleniyor demek istediðim þu zaten forumda 3 kiþi 3 seviyenin üstünde Buda benim aklýma þu soruyu getiriyor bu 3 seviye meselesi acaba sadece forumdaki üye sayýsýný artýrmak için yapýlmýþ bir taktikmi eðer öyleyse bu bir kaç ay içinde anlaþýlýr ve bu forumun hiç takipçisi kalmaz bence bu söylediklerimi dikkate alýp yenî bir düzenleme yaparsanýz forumun kalýcýlýðý için daha faydalý olur öneri benden uygulamasý sizden forumunuzda baþarýlar dilerim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Peki suradan bakalim birde: Bendeniz forumda lvl3 olmak icin bu forumda acilmis olan butun postlara tskler, saol, cok mersi gibi gereksiz postlar atsam cok mu daha iyi?Neden sadece bilgi bulunmasin forumda?Bakiniz bir konu varsayalim benimde ilgimi cekmis olsun, bilgi ariyorum, topic sayfasi 5 olmus ama bu postlarin yarisindan cogu tskler mesajlari. dieylim ki benim almak istedigim bilgi sayfa 5'te ve ben bu bilgiye ulasmak icin 5 sayfa tsk mesaji okumak zorundayim. Benim anlatmak istedigim budur.Ama sununda bilincindeyim bu isler bedava olmuyor belli bir sayiya ulasip forumu ayakta tutmak icin reklam almak istiyorsaniz o ayri, saygi duyarim. @MrYetisen Donanim haberin ilk ciktigi gunden beri takipcisiyim hic birzaman post atma zorunlulugu olmadi. Ayrica yukarida belirttigim "tsk, saol" gibi gereksiz postlar hep silinmistir kirlilik yaptigi gerekcesiyle.
Oyun resimlerimizi yayýnlaya biliyoruz mu