Gönderen Konu: Öneri & Þikayet & Tavsiye Forumu  (Okunma sayýsý 30215 defa)

Çevrimdýþý LORDOFWAR

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : LORDOFWAR
Ynt: Öneri & Þikayet & Tavsiye Forumu
« Yanýtla #48 : 20 Þubat 2014, Perþembe - 18:07 »
MERHABA ÖNCELÝK KOLAY GELSÝN
arkadaþlar ben basýrýlarda 1250 yap 450  hazine taþý al dýyor kazanmama ragmen 1006 kaldý nedendir

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #49 : 21 Þubat 2014, Cuma - 20:30 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
MERHABA ÖNCELÝK KOLAY GELSÝN
arkadaþlar ben basýrýlarda 1250 yap 450  hazine taþý al dýyor kazanmama ragmen 1006 kaldý nedendir

Sürekli kazanmak yetmiyor 1250 kupaya mutlaka ulaþman gerekiyor, yani bu güne kadar en yüksek 1006 yapmýþsýn, 1250 yapmalýsýn

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DEMÝR
  • Klaným : THE RÝSÝNG
« Yanýtla #50 : 24 Þubat 2014, Pazartesi - 11:51 »
Sayýn Yetkililer Cuma öðleden sonra kayýtlý olduðumu The Rising Team adlý klanda DEMÝR iamiyle 3505 kupada ve þampiyon statüsünde oynadýðým oyun gamecenter a giriþ çýkýþ yaparken uçtu 2 senedir emek harcadýðým köy yerine sýfýrdan baþlayan bir köy geldi durumu cuma kaþamý clash of clanse mail atmama raðmen kimse dönüþ yapmadý.Nasýl bir iþ stratejisi nasýl bir iþ ahlaký anlamýþ deðilim.Þu anda 3470 e kaar indim ancak hala haber yok

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
« Yanýtla #51 : 24 Þubat 2014, Pazartesi - 20:27 »
Sayýn Yetkililer Cuma öðleden sonra kayýtlý olduðumu The Rising Team adlý klanda DEMÝR iamiyle 3505 kupada ve þampiyon statüsünde oynadýðým oyun gamecenter a giriþ çýkýþ yaparken uçtu 2 senedir emek harcadýðým köy yerine sýfýrdan baþlayan bir köy geldi durumu cuma kaþamý clash of clanse mail atmama raðmen kimse dönüþ yapmadý.Nasýl bir iþ stratejisi nasýl bir iþ ahlaký anlamýþ deðilim.Þu anda 3470 e kaar indim ancak hala haber yok

Öncelikle geçmiþ olsun, game centerden giriþ yapamamýþsýn, oyunun gittiðinden emin olduktan sonra supercell e mail atmýþsýn ve cevap bekliyorsun, þimdi sorum þu sana nasýl yardýmcý olabiliriz, bizden istediðiniz nedir.?

Çevrimdýþý Gersarac

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kahramanersarac
  • Klaným : Türkiye
« Yanýtla #52 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 15:24 »
Mrb ýsmým Gurol Ersaraç ben bu oyunu para vererek oynuyordum girdiðim son 20 savaþta karþýdaki koyu %100 sýfýrladýgým halde 0 altýn ve ýksýr alýyorum ve her þeflerinde 26_30 arasýnda puaným gýdýyor boyle oyun yok psýkolojým bozuldu ya duzeltýn yada paralarýmý ýade edýn bu ýsýný kanuni yollarýmda var býlgýnýze

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
« Yanýtla #53 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 19:38 »
Mrb ýsmým Gurol Ersaraç ben bu oyunu para vererek oynuyordum girdiðim son 20 savaþta karþýdaki koyu %100 sýfýrladýgým halde 0 altýn ve ýksýr alýyorum ve her þeflerinde 26_30 arasýnda puaným gýdýyor boyle oyun yok psýkolojým bozuldu ya duzeltýn yada paralarýmý ýade edýn bu ýsýný kanuni yollarýmda var býlgýnýze

Merhaba Gürol Ersaraç
Biz bu oyunu severek oynayan ve bizim gibi oyunu seven insanlara gönüllü olarak yardým eden bir topluluðuz, yani oyunun sahibi falan deðiliz, senin muhattabýn supercell adresi finlandiya, oraya maillemi ulaþýrsýn adamlarý mahkemeyemi verirsin bilemem o senin bileceðin þey.
Sorunun için söyleyebileceðim þey þudur, daha önce bizzat benimde baþýma geldi, savaþýrken internet baðlantýsý koparsa sen bu savaþý kazanmýþ gibi gördüðün halde aslýnda baðlantýn koptuðu için kaybediyorsun, bu durmu yaþayan bir çok kiþide gördüm, sana kolay gelsin

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #54 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 14:31 »

Ekleme yapmakta isterim sorun oyunda deðil. Baðlantý sorununuzdan kaynaklanýyor, sen Supercell'i deðil internet saðlayýcýnýz ya da operatörünüzle görüþün. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý emreduysak22

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EMREDUYSAK
  • Klaným : MEÇ PUB
« Yanýtla #55 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 23:33 »
Merhaba.Oyunla ilgili bir sorunum var. Hesabýmý bluestacks programýyla bilgisayarýma aktarýrken pc de bulunan hesaba aktardým yanlýþlýkla.Ve bunu sonucunda eski hesabým kayboldu.Ayný e-mail ile taþta aldým yani ona baðlandým yine ayný hesabý e-maili kullanmaktayým eski hesabýmý geri getirmek istiyorum. Yardýmcý olursanýz sevinirim

Çevrimdýþý heybey

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : gund
  • Klaným : SÝYAH SANCAK
« Yanýtla #56 : 01 Nisan 2014, Salý - 16:05 »
sihirbazýn çýkýþ süresi 4 dakikaya düþþe ne güzel olur

Çevrimdýþý hurkan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : hurkan ahmet
  • Klaným : emprovize
« Yanýtla #57 : 08 Nisan 2014, Salý - 22:10 »
Arkadaslar ben oyuna gýremýyorum surekli atýyo arada gýrdýgýnde de bý klerk geliyor lucas koyunuzu takas etmek ýstýyo diye bý ýletý bundan nasýl kurtula býlýrým lutfen yardýmcý olun 

Çevrimdýþý berkan1993

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scoop Barlas
  • Klaným : Alcadraz
« Yanýtla #58 : 09 Nisan 2014, Çarþamba - 23:34 »
ya bu saldýrma olaylarýný eþleþtirme haricinde kendi dengimizde olan adamlardan biz seçerek yapsak daha iyi olur birde klanýmýzdaki insanlarla toplu konuþmanýn yaný sýra kiþiye özel mesaj atsak ve o mesajlar zamanlý olmasa daha iyi olur...sonuç olarak yardýmcý liderle konuþtuklarýmýzý büyüklerin görmesine gerek yok ...

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
« Yanýtla #59 : 10 Nisan 2014, Perþembe - 02:57 »
Arkadaþlar daha önce bi sitede yöneticilik yapmýþ biri olarak tavsiyem anasayfada sayfanýn en üstünde ayrý bi çerçevede (mesela Forum kurallarý sosyal hesaplar satýrýnýn olduðu yerde) sadece son cevaplanan konular kalsa,ve kimin cevapladýðý olsa ve yine ayný hizada en çok okunan (cevaplanan demiyorum) konu olsa (yani top 10 popüler konular üstte olsa) forumdaki interaktivite daha da artacaktýr.Birde forumda 2 yýl önceki açýlmýþ ve oyunun dinamiði deðiþmiþ olmasýna raðmen paylaþýlan köy düzenleri var.Kafa karýþtýrýyor.Duvarlarý nokta nokta yerleþtirilen düzenlerden bahsediyorum..Yine moderatör arkadaþýn açtýðý ama güncellemediði konular var.Bu oyunu severek oynayan biri olarak bu forumdan herkesin daha iyi faydalanmasý adýna naçizane fikirleri yazdým umarým dikkate alýrsýnýz.

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk