Gönderen Konu: Sizce Bu 2 Köyden Hangisi Daha Ýyi ? Yorum.  (Okunma sayýsý 3265 defa)

Çevrimdýþý HALÝL54

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 32
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 11 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
    • Facebook
  • COC Nick : HALÝL
  • Klaným : OTTOMAN EMPIRE
Sizce Bu 2 Köyden Hangisi Daha Ýyi ? Yorum.
« : 20 Haziran 2014, Cuma - 19:38 »
Arkadaþlar öncelikler herkeze merhaba. Bu köylerin tasarýmý bana ait fakat 2 köyün arasýnda kaldým. Yoruma 1 yada 2 þeklinde cevap verirseniz sevinirim. Ýyi oyunlar.

1-)

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

2-)

YORULARINIZ ÝÇÝN TEÞEKKÜR EDERÝM.

Yalan zeka iþidir, dürüstlük ise cesaret. Eðer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanýp dürüst olmayý dene.

Çevrimdýþý love city 35

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : LOVE CITY 35
  • Klaným : TURKISH POWER (Kendi Kurduðum Klan)
Ynt: Sizce Bu 2 Köyden Hangisi Daha Ýyi ? Yorum.
« Yanýtla #1 : 22 Haziran 2014, Pazar - 19:03 »
Ýkisinin de düzeni çok güzel ama bence 2.ncisinin savunmasý daha güçlü gibi, tabi son karar yine sana kalmýþ

Eðer Dünya'nýn Yaþýný Bilseydiniz Ona Daha Ýyi Davranýrdýnýz ve Ona Daha Fazla Zarar Vermezdiniz

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 22 Haziran 2014, Pazar - 21:40 »
Tavsiyem bence yapma bunlarý eðer bir bölgeden girerse rakip 2 depo garanti gider

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý anlylc

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : anil
« Yanýtla #3 : 24 Haziran 2014, Salý - 18:41 »
bu savunmalarý anlamada zorlanýyorum. þu köy binasýný dýþarýda tutmak bence harbiden çok mantýksýz. hergün düzenli giren bi kullanýcýysan zaten ganimetini çalsalar daha iyi yeniden kasmak kolaydýr çalcaklarý en fazla 200 100k boþuna yýldýz verýyorsun. aksi takdirde köy binan dýþarda olduktan sora ne önemi var kastýðýn levellerin? hadi bu kendi tercihin onuda geçtim. Ama harbiden savunmayý düzelt altýnlarý ve iksirleri en uçtan çok kolay süpürürler. deðiþtirmen lazým düzeni karþim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 24 Haziran 2014, Salý - 21:02 »
bu savunmalarý anlamada zorlanýyorum. þu köy binasýný dýþarýda tutmak bence harbiden çok mantýksýz. hergün düzenli giren bi kullanýcýysan zaten ganimetini çalsalar daha iyi yeniden kasmak kolaydýr çalcaklarý en fazla 200 100k boþuna yýldýz verýyorsun. aksi takdirde köy binan dýþarda olduktan sora ne önemi var kastýðýn levellerin? hadi bu kendi tercihin onuda geçtim. Ama harbiden savunmayý düzelt altýnlarý ve iksirleri en uçtan çok kolay süpürürler. deðiþtirmen lazým düzeni karþim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bakýn þimdi her yeni gelene tekrarladýðýmýz gibi þunu belirtiyim 1 gecede 200 k ganimet kaybetmek yerine 6-7 kupa kaybetsen ne zararý olur bu adamýn amacý þampiyona çýkmak deðil . benim binam oyuna baþladýðým zamandan beri dýþarda ben zararýný görmedim bana her gece kalkan veriyolar rahat rahat oturuyorum.Lv le bunun bi alakasý yok ben th10 gelmiþ bütün yükseltmeleri bitmiþ ama binasýný dýþarý koyan bile gördüm sen içerde tut bize savunma günlüðünün fotoðrafýný at . benim aldýðým bütün saldýrýlar köy binasý biz memnunuz dýþarý koymak istemiyosan koymayabilirsin mantýksýz dediðin þeyi oyunu oyniyan oyunculardan %80 i yapýyor bukadar insanda bir sorun olmadýðýna göre demekki bir bildikleri var oyuna girerim girmem 1 savaþ geriden geliyosun binayý içeri koyduðun zaman günde 20 savaþ yapýyosan gece çalýnaný telafi etmek için 21 savaþ yapmak zorundasýn . bunun lv le bi alakasý yok bu arada binayý yýktýklarý zaman senin lv in düþmüyor

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý anlylc

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : anil
« Yanýtla #5 : 25 Haziran 2014, Çarþamba - 13:02 »
bi kere ben amacýmýn þampiyonluk olduðunu veya yüksek levellerin köy binasýný dýþarda tutmadýðýný söylemedim. Orda anlatmaya çalýþtýðým farzetki 50 oluyosun 30 40lar rahatlýkla 1 yýldýz alýyor bu açýdan bana göre hoþ deðil  levelimden düþük birine yenilmek istemem doðrusu. Bu taktik yüksek leveller için gayet doðaldýr, idealdir ama yeni baþlayanlar için kolaya kaçma oluyor. Yüksek levellerin köy binasýný dýþarda tutmalarýnýn bir diðer nedeni de etrafýnda yeterince bomba vs oluyor. Benim düþüncem asýl geliþmek isteyen bir kiþi köy binasýný içeri almalý ayrýca oyunun %80i ayný hatayý yapýyorsa sende yapmak zorunda deðilsin veya yapmak zorundasýn. O tamamen sana kalmýþ saygým sonsuz.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 25 Haziran 2014, Çarþamba - 14:49 »
Sana burda yazý ile deðilde karþýmda olsan daha rahat anlatýrým bak güzel kardeþim

84 lv im 50 lv e yenilmek sýkýntý etmiyo çünkü binam dýþarda niye içeri alim bunun cevabýný ver bana adam bina dýþarda görüyo dalýyo gidiyor bana 12 saat kalkan veriyor dýþardan gören biri sana kaç lv in saldýrdýðýný görmüyor ee peki seni sýkýntýya sokan ne %80 i hata yapýyorda bir senmi akýllýsýn bu oyunda ?
Burda hata nerde bana bunu söyle hata nerde ? ben hergün 500-600 kupa yapýyorum köylere 1 okçu býrakarak tekrardan kupamý aþalarda tutmaya çalýþýyorum amacým kupa yapmak deðil veya lig 1.olmak deðil senin amacýn ne bana onu söylersen yardýmcý oluruz . binayý dýþarda býrakmanýn neresi saçma bana bunun cevabýný ver

Ey Türk Gençliði!

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Dehagunes (25 Haziran 2014, Çarþamba - 17:00)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 25 Haziran 2014, Çarþamba - 14:56 »
Bu taktik yeni baþlayanlar kolaya kaçma derken neyi kast ediyosun amaç bu deðilmi oyuncularýn geliþmeleri yüksek lv ler için iyi derken neyi kast ediyorsun bide ve ne kadar bilgiye sahipsinki oyunda bunlarý söylüyosun lv in kaç binan kaç bunlara cevap ver bi ona göre tartýþalým

Ey Türk Gençliði!

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Dehagunes (25 Haziran 2014, Çarþamba - 17:00)

Çevrimdýþý Dehagunes

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ZalimKarslee
  • Klaným : MYSTERÝOUS MAN
« Yanýtla #8 : 25 Haziran 2014, Çarþamba - 16:58 »
kesnlikle ikincisi daha iyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý HALÝL54

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 32
  • Durumum:
  • 11 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
    • Facebook
  • COC Nick : HALÝL
  • Klaným : OTTOMAN EMPIRE
« Yanýtla #9 : 27 Haziran 2014, Cuma - 01:40 »
Bu köylerden 2 side hoþuma gitmedi ve yeni köyümün halini paylastým bakmýssýnýzýdýr. Konusmalarý okudum.

Ben kendi açýmdan size þunlarý aktarayým. Köy binasýný içerde býrakmak yüksek seviyelerin iþi. Benim seviyemdeki kiþiler içinse dýþarda býrakmak daha makul. Neden diye diyecek olursanýz. Cünkü bu seviyede sürekli bi gelisme icindesiniz sürekli bi para kasma sürekli bi duvarlarý gelistirme pesindesiniz. Köy binasýnýn dýsarýda olmasý sýze kupa bakýmýndan hicbirsey kaybettirmez. Eger zaten oyundan anlýyorsanýz bu kupalarý gerý terfi edersiniz. Kupanýz sürekli belirli bi seviyede kalýr mesela benýmký sürekli 1000-1100 arasýnda bana saldýrdýklarýnda bile ben geri savastýgýmda bu kupalarý gerý arýyorum. Yani bu seviyede bilen insan köy binasýný içerde býrakmaz cünkü sana kupa lazým deðil sana para lazým. Suan kendýmden anlatayým yýne. Köy binamý 7 e basýyorum ve 3 ýnsaatcýda dolu ustune ustluk býtýrme surelerýnede daha var. Bu durumda insan köy binasýný dýþarý cýkartýrki kalkan gelsin ve buda bizler için Avantaj çünkü oyuncularýn %75 kýsmý kupa kasma peþinde oldugundan dolayý koy býnasýný yýkýp býrakýyorlar. Buda benim iþime geliyo.

anlylc ' arkadasým sen tamamen yanlýs düsünüyosun. Acaba rica etsem köy fotoðrafýný bizlerle paylaþýrmýsýn ?

Yalan zeka iþidir, dürüstlük ise cesaret. Eðer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanýp dürüst olmayý dene.