Gönderen Konu: Bluestacks Nedir Nasýl Kurulur -\RESIMLI DETAYLI ANLATIM/- xMorgex sunar ..  (Okunma sayýsý 5540 defa)

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
BlueStacks Nedir?
Android cihazlarýn artmasýndan sonra neredeyse tüm akýllý telefonlar artýk android iþletim sistemine sahip oldu.Google Play ilede binlerce yazýlým ve uygulama indirme kullanma þansýna sahip olduk.Artýk bu uygulamalarý telefona yüklemede önce bilgisayarýmýzda yükleyebilir ve deneyebiliriz.BlueStacks programý google playden indirdiðimiz uygulamalarý kullanabilme yada oyunlarý oynayabilme özelliðini sunmaktadýr.

Programý ilk olarak resmi sitesinden yada güvenilir bir program sitesinden indirmelisiniz.Daha sonra size setup halinde karþýnýza gelmektedir.Setupa çift týkladýðýnýz zaman kurulum dosyasý baþlamaktadýr
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Saygýlarýmla .
[/color]

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Bluestacks Nedir Nasýl Kurulur -\RESIMLI DETAYLI ANLATIM/- xMorgex sunar ..
« Yanýtla #1 : 21 Haziran 2014, Cumartesi - 20:23 »
Konu mevcuttu zaten ama, emeðine saðlýk.

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
Ynt: Bluestacks Nedir Nasýl Kurulur -\RESIMLI DETAYLI ANLATIM/- xMorgex sunar ..
« Yanýtla #2 : 21 Haziran 2014, Cumartesi - 22:08 »
Gerçekten aradým arattam fakat bulamadým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bende önce davranýp açýyým dedim.Hatam varsa af ola.Yorumun için saol , bu arada youtubede büyük bir takipçinim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 21 Haziran 2014, Cumartesi - 22:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Gerçekten aradým arattam fakat bulamadým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bende önce davranýp açýyým dedim.Hatam varsa af ola.Yorumun için saol , bu arada youtubede büyük bir takipçinim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Est. bir hatan yok.

Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap