Klan'imi tanýtmak amaçlý yaptýðým, Klana davet baþlýðý altýndaki açýklama kýsmýný 2 defa duzeltmeme ve herþeyi doðru yapmama raðmen, saygý deðer bir moderator benim konumu silme kararý alýyor. Bakýn arkadaslar uyarý vardýr, rahatsýz etmek vardýr. Sizden ricam herkese yetki vermeyiniz. Ýsim vermiyorum fakat tek arzum iþi gücü olan insanlarýn býrakýn da noktasý virgulu farklý olsun. Ben her seferinde size perfect sunum yapacak zamana sahip olsam ýnan ki sizden yetki talep ederim.
Arkadaþýn yersiz uyarýsýný ilk seferde dikkate aldým ve sadece (telefonum buna müsait olmadýðý için klan fotosu koyamadim) ,yeni baþlýk açmakla yetindim. 2.seferinde yine benim basligimi ve hatta nerden baksanýz 100 kiþinin baþlýðýný sürekli uyarý mesajý ile kirlettiði için onu uyardým. Ýþiniz rahatsýz etmek olmasin rica ediyorum silin mesajýnizi diyerek... fakat karþýlýðý benim konu basligimi silmek oldu... Noktam ile virgulum tamamen sizin isteðinize göre olacaksa, ya buyrun siz yazýn yada herkesi kapatýn kendi kendinize mesaj atýn. Ayýptýr.
Teþekkürler. ...Ve ne olur isim vermedigime piþman etmeyin.