Gönderen Konu: 9 Lvl. Ganimet Düzenim.  (Okunma sayýsý 6461 defa)

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
Ynt: 9 Lvl. Ganimet Düzenim.
« Yanýtla #12 : 12 Eylül 2014, Cuma - 20:31 »
Dostum bu tarz simetri köy düzenlerine hayraným ben. Ancak yaban domuzunu çok rahat zýplatýyorlar ve ve dev+þifa kombinasyonu yaparak giriyorlar köye. Nasýl giriyorlar devlerle benim için aþýrý þaibeli olsa da yapýyorlar.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #13 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dostum bu tarz simetri köy düzenlerine hayraným ben. Ancak yaban domuzunu çok rahat zýplatýyorlar ve ve dev+þifa kombinasyonu yaparak giriyorlar köye. Nasýl giriyorlar devlerle benim için aþýrý þaibeli olsa da yapýyorlar.

Bana th 8 de hiç domuzla girmediler. Düzende simetrik üzerine kurulmuþ bir düzen. Ama devlerle girdiklerindede zorluyorlar.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 112
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #14 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:13 »
Köyü birkaç haftadýr kullanýyorum. Kristal liglerde dolanýyorum ve 150 lvl e yakýn adamlar köyüme girmesine raðmen genelde en fazla iksir altýn dahil 4 depo götürebiliyorlar. Genel itibariyle en altta yem olarak verilmiþ 2 depoyu alabiliyorlar.
   Ama köyün en güzel yaný bence caydýrýcý olmasý haftada en fazla 2-3 ganimet saldýrýsý alýyorum.(þansda olabilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu þekilde deðil belki ama saldýrana baya baya boþluklar göründüðünden korkutuyor olabilir.

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #15 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:21 »
Bu köye devlerin girmesi pek mümkün deil. Çünkü devler ilk hava savunmasýna yönelecekleri için (þifacýyý salmak niyetiyle) hava savunmalarýna giden dýþ duvar hafif içerde kaldýðýndan devler direkt oraya gidemez. Yandaki birimlere yönelip orda baya oyalanýp hýrpalanacaktýr.. zaten hava savunmasý gitse bile hava mayýnlarý hemen orda hazýr.

Çevrimdýþý xraytech

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 140
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
    • Clan Türkiye
  • COC Nick : Gl4dri3l
  • Klaným : TURKIYE
« Yanýtla #16 : 27 Eylül 2014, Cumartesi - 01:47 »
balon goblin duvar kýrýcý öfke büyüsü ile çabuk indirirler

Nick : Gl4dri3l
Clan : TURKIYE

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
« Yanýtla #17 : 27 Eylül 2014, Cumartesi - 12:33 »
balon goblin duvar kýrýcý öfke büyüsü ile çabuk indirirler
Tabiki bu köyü alt etmenin yollarý vardýr ama o dediðin þekilde çok zor. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
 Hava savunmasý, tesla, ve hava mayýnlarýnýn köye böyle eþit daðýlmýþ ve birbirinden uzak konumda olan köylere yukardan saldýrmak pek akýllýca olmaz. X yaylarýný saymýyorum bile Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tabi siz yaparým dersiniz ben yapaný gördüm hem de üzerinde kafa yorarak intikam saldýrýsý yapaný derim gereksiz bir tartýþmaya gireriz. Eðer bugünlerde hava saldýrýsý alýrsam paylaþýrým. Ama benden size tavsiye illa balon saldýrýsý yapýp o kadar öfke büyüsü çakacam iksirlerimi harcayacam diyorsanýz bence birazda kara iksire kýyýnda balonlarýn arkasýndan dalkavuk yollayýn daha iþinize yarar. Zira dev olmadan duvar yýkýcý bence duvara bile zor yetiþir. Yetiþse de goblinler ilk duvardan sonra dev bombalarla puff olur. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, Cumartesi - 13:14 Gönderen: bulut1 »