Gönderen Konu: [Hide] Tagý  (Okunma sayýsý 2550 defa)

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
[Hide] Tagý
« : 29 Ocak 2013, Salý - 10:01 »
Biliyorsunuz SMF ' in destekli bir Hide olayý var ; yorum atmadan gizlenen bölüm görünmüyor(yöneticiler hariç). Bence bu uygulama forumun büyümesi için etkili olabilir. Örneðin bir taktik vereceksiniz o taktiðin yazýlý olduðu bölümü [hide][/hide] içine alýyorsunuz. Bu þekilde hem konuya olan ilgi artýyor hemde sitenin hit i artar.

Önerim bu þekilde son kararý yöneticiler verecek tabii ki.
Teþekkürler.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: [Hide] Tagý
« Yanýtla #1 : 29 Ocak 2013, Salý - 10:03 »
Güzel bir sistem gibi görünüyor.

Çevrimdýþý myalperen

• 51.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 232
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Artýk pekka devri geçti...
  • 44 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : myalperen
  • Klaným : MAJESTÝC
« Yanýtla #2 : 29 Ocak 2013, Salý - 10:29 »
Bende katýlýyorum,üyeler daha fazla taktik görebilmek için seviyelerinin yükselmesini isteyecektir,böylece forumdaki aktiflikleri artacaktýr...

Yeniden merhaba

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 29 Ocak 2013, Salý - 10:32 »
ben bunu ya önerdim yada önericem diyip unuttum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bence olmasý gerekn bu. kimse üye olmadan birþeyler elde edememeli..

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #4 : 29 Ocak 2013, Salý - 10:42 »
Arkadaþlar  Doctore arkadaþýmýzýn önerdiði þey bikonuya bu kod arasýna birþey eklerseniz üyeler konuya cevap yazmadan    o gizli kod içersindeki link resim fotoðrafý göremiyor . Kurmay arkadaþýmýzýn dediði þey zaten þuanda aktif ziyaretçiler link resim videolarý göremniyor sadedcec yazýlar gözüküyor oda arama motorlarý tarafýndan indexlenmesi gerekiyorki hitimiz düþmesin.

Kiþisel Fikrim .
Þimdi bu modu ben 7-8 yýl önce kullanýrken forumlarda aþýrý gereksiz mesaj kalabalýðý gördüm her mesajýn altýnda isteksiz teþekkürler ve mesajlar var ve üyeler bu duruma çýldýrýr bence bize gereksiz postlar lazým deðil diye düþünüyorum eðer forumda mesaj üye vs rakamsal artýþ isterseniz bence hiç gerek yok kendimizi ispatlama gibi bi niyetimiz olamaz bi burda aile ortamýndayýz eðer çok rakam takýntýsý varsa veritabanýnda 10 dklýk  iþi var 2 milyon üye yapabilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
( zaten þuan aktif konularý okumakta zorluk çekiyoruz bide sýrf teþekkürler yazýlarýný okumak zamanýmýzý boþa harcar.)

Teþekkürler

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 29 Ocak 2013, Salý - 10:49 »
Reklam vereceðim ama zaten kapatýldý. Ben LockGames.Net' te görevliyken, hacklerimizi paylaþýyorduk. Bunun üzerine üyeler mesaj yazmadan göremiyordu. Aþaðýya indiðimizde mesajlarýn çoðu "jhdas" þeklindeydi ve en az teþekkür sayýsý 209'du. Ama sýrf ego tatmin etmek içindi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu site bunun için gerekli deðil bence. Forum ve sistem oturmuþ durumda, üyeler linkleri göremese yeter ama /who'ya baktýðýmda Ziyaretçi þunu okuyor demesi farklý bir konu. Mümkünse üye giriþi yapamadan göremesin onun dýþýnda teþekkür & ileti'ye gerek yok.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Ocak 2013, Salý - 10:57 »
ben tamamen yanlýþ anlamýþým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap benim dediðim üye olmayanlarýn konularý görememesi.. üye olsun görsün ama ziyaretçi göremesin.

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanýtla #7 : 29 Ocak 2013, Salý - 11:08 »
Son karar sizin tabii.
Degerlendirdiginiz icin tesekkurler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap