Arkadaþlar Doctore arkadaþýmýzýn önerdiði þey bikonuya bu kod arasýna birþey eklerseniz üyeler konuya cevap yazmadan o gizli kod içersindeki link resim fotoðrafý göremiyor . Kurmay arkadaþýmýzýn dediði þey zaten þuanda aktif ziyaretçiler link resim videolarý göremniyor sadedcec yazýlar gözüküyor oda arama motorlarý tarafýndan indexlenmesi gerekiyorki hitimiz düþmesin.
Kiþisel Fikrim . Þimdi bu modu ben 7-8 yýl önce kullanýrken forumlarda aþýrý gereksiz mesaj kalabalýðý gördüm her mesajýn altýnda isteksiz teþekkürler ve mesajlar var ve üyeler bu duruma çýldýrýr bence bize gereksiz postlar lazým deðil diye düþünüyorum eðer forumda mesaj üye vs rakamsal artýþ isterseniz bence hiç gerek yok kendimizi ispatlama gibi bi niyetimiz olamaz bi burda aile ortamýndayýz eðer çok rakam takýntýsý varsa veritabanýnda 10 dklýk iþi var 2 milyon üye yapabilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap( zaten þuan aktif konularý okumakta zorluk çekiyoruz bide sýrf teþekkürler yazýlarýný okumak zamanýmýzý boþa harcar.)
Teþekkürler