Gönderen Konu: 55 Level Th7 den Th8 e Geçiþ ve aklýma takýlan sorular...  (Okunma sayýsý 1593 defa)

Çevrimdýþý groker

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
55 Level Th7 den Th8 e Geçiþ ve aklýma takýlan sorular...
« : 24 Haziran 2014, Salý - 14:33 »
arkadaþlar uzunca yazacaðým. Umarým sýkýlmadan okursunuz..

Öncelikle oyuna 6Mayýsta baþladým. Bir klaným yok kendi yaðýmla kavruluyorum diyebiliriz.

Sorum þu; hep 1100 1200 kupa aralýðýnda takýldým. Ancak 4 gün sonra köy binasý 8 olduðunda artýk bu seviyenin bana bir þey kazandýrmayacaðýnýn farkýndayým..

8. seviye gözümü korkutuyor. Bana geliþim önerisi verebilir misiniz?
Oyunu gayet mantýklý ölçüde ve gerektiði kadar çok oynuyorum.
Ona göre tavsiyeler olursa sevinirim.

2.sorum ise; sihirbaz kuleleri 4.seviyede ancak th8 de 6 oluyor. Bir seviyede iki updatei mi var sihirbaz kulelerinin?

yazacaklarýnýz için þimdiden teþekkür ederim.

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klaným : DeJaVu
Ynt: 55 Level Th7 den Th8 e Geçiþ ve aklýma takýlan sorular...
« Yanýtla #1 : 24 Haziran 2014, Salý - 23:23 »
merhaba Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bende daha th7'deyim ama th8 hakkýnda bildiðim bir kaç þey var belki yararý olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
TH8 oyunun zor kýsmýdýr , th8 olunca çoðu þey 2 seviye atlatýlmasý gerekir , dediðin gibi sihirbaz 4ten 6ya çýkartýlabilinir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kupa aralýðý olarak 1350-1450 arasý yapabilirsin hem aþýrý bir güç artýþý olmaz hemde iyi hammadde çýkarýrsýn (kendim daha o kadar çýkamadým 1100-1150 takýlýyorum th7 için ideal) ama arkadaþlarýmdan duyduðum bilgilerle bu kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tavsiyem = köy binasý geliþtirirken depolarýný dolu tut ...

Ýyi günler/akþamlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paradoxbist 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Kalelihan (29 Haziran 2014, Pazar - 16:09)