Dostum 7.seviye duvar 7.köy binasýndan itibaren yapabiliyorsun.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDostum 7.seviye duvar 7.köy binasýndan itibaren yapabiliyorsun.Biliyorum ama duvarý 6dan 7ye yükseltmek th7 demi mantýklý olur th8demi onu soruyordum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDostum 7.seviye duvar 7.köy binasýndan itibaren yapabiliyorsun.Biliyorum ama duvarý 6dan 7ye yükseltmek th7 demi mantýklý olur th8demi onu soruyordum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBana kalýrsa th7de yap,sonradan uðraþma þahsen ben öyle yapacaðým tabi bi savunmayý halledebilirsem. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDostum 7.seviye duvar 7.köy binasýndan itibaren yapabiliyorsun.Biliyorum ama duvarý 6dan 7ye yükseltmek th7 demi mantýklý olur th8demi onu soruyordum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBana kalýrsa th7de yap,sonradan uðraþma þahsen ben öyle yapacaðým tabi bi savunmayý halledebilirsem. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTamam öyle yaparým saðol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bende savunmalardayým , okçu ve top bitti , havanlardayým
Ne yalan söyleyeyim bende çok sýkýlýyorum ama doðrusu o sonuçta th8e geçtikten sonrada uðraþmýcak mýyýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapNe yalan söyleyeyim bende çok sýkýlýyorum ama doðrusu o sonuçta th8e geçtikten sonrada uðraþmýcak mýyýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHaklýsýn , üstelik th8 daha zor olucak ama 7. Sv duvar bence th9a kadar idare eder , th8de savunma ve bazý binalar 2þer seviye atladýðý için duvarla uðraþýlmaz birdaha Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap en azýndan ben uðraþmam 8. Sv duvara