Gönderen Konu: HEM GANÝMET HEM KUPA DÜZENÝ (hybrid deðil)  (Okunma sayýsý 5807 defa)

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klaným : DeJaVu
HEM GANÝMET HEM KUPA DÜZENÝ (hybrid deðil)
« : 01 Temmuz 2014, Salý - 07:33 »
Selamun aleykum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþtýðým bu düzeni beðenmezseniz diðer paylaþtýklarýma bakabilirsiniz , tüm paylaþtýðým köyleri bende kullandým ddnemek için ama bu seferki çok iyi , fikri klandan birinim köyünde görüp geliþtirdim çok güzel oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu köy 2amaçlada kullanýla bilir , ortaya klan kalesini koyup ganimet , ana bina koyup kupa düzeni yapabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BEÐENÝRSÝNÝZ BÝ BEÐENÝ VE +rep VERÝRSENÝZ SEVÝNÝRÝM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paradoxbist 'nin Mesajlarýný Beðenen 10 Kullanýcý: kemy (16 Ekim 2014, Perþembe - 16:48), xKnell (30 Aðustos 2014, Cumartesi - 12:58), archers (17 Aðustos 2014, Pazar - 11:01), turkishclan (12 Aðustos 2014, Salý - 18:59), alitpa (26 Temmuz 2014, Cumartesi - 13:07), baki123456987 (19 Temmuz 2014, Cumartesi - 23:04), enterprice (18 Temmuz 2014, Cuma - 15:15), Furkan Çýnar99 (15 Temmuz 2014, Salý - 22:20), Ýlyas Keskin (08 Temmuz 2014, Salý - 14:36), tgouldt (01 Temmuz 2014, Salý - 10:20)

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
Ynt: HEM GANÝMET HEM KUPA DÜZENÝ (hybrid deðil)
« Yanýtla #1 : 01 Temmuz 2014, Salý - 08:17 »
Ayrýca saðlam , sadece +50lerin olduðu ve yaþ ortalamasýnýn 16-18 olan bir klan arýyorum, ben 16yaþýndayým - çok büyüklerin olmasý huzursuz ediyo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paradoxbist 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Talha5834 (01 Temmuz 2014, Salý - 10:36)

Çevrimdýþý eyupdenerr

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : eyupdener34
  • Klaným : Kalibre
« Yanýtla #2 : 03 Temmuz 2014, Perþembe - 23:10 »
Kardes elýne saglýk denýyýcem bugun ýns yarlýdýr

eyupdenerr 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Paradoxbist (04 Temmuz 2014, Cuma - 01:06)

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 04 Temmuz 2014, Cuma - 01:07 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardes elýne saglýk denýyýcem bugun ýns yarlýdýr

Yararlý kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap th8e kadar bunu kullanacaðým ama çok dengesiz , bazen en güçlüler saldýrýyo eli boþ dönüyo , dandikler saldýrýyo hammadde alýyo , tuhaf ama genelde hammadde kaybetmedim 50k üzerinde

Çevrimdýþý ayarSýz

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ayarSýz
  • Klaným : Tr BirLik
« Yanýtla #4 : 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 14:39 »
7 seviye köyümle bu köyü yerle bir etmez isem bende bu oyunu daha oynamam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köyümde bu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 15:57 »
7 seviye köyümle bu köyü yerle bir etmez isem bende bu oyunu daha oynamam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köyümde bu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Keþke bu kadar büyük bir egon olmasaymýþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ayarSýz

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 17:27 »

sende çeþke 7 seviye köyü bu kadar abartmasa idin..

saldýrdýðým köyün cehennem kulelerinden kaçýn seviye olduðunu tahmin ede biliyorsundur her halde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu köyde %57 ise kendi köyünle bir kýyaslama yap bakalým kaçta kaç olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
aþaðýdaki resimlerde senin ve benim köyüm gibi 7 seviye bir köy klan savaþýndan aldým senin icin Not: Girilmeyecek köy yoktur Köye göre asker Seçimi vardýr..

« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 18:21 Gönderen: ayarSýz »

ayarSýz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: OblivionFury (14 Aðustos 2014, Perþembe - 18:02)

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 19:26 »
Ne yapmamý bekliyorsun , sýrtýný sývazlýyýp aferim dememimi ? Acýnýcak haldesin , forumun "bu bölümünün" amacý köy düzen konusunda yardým etmek , hava atmak istiyorsan (egoist megoloman arkadaþým) gövde gösterisi bölümüne git... Þu anki köyüm seninkini katlar ve böler ama ben bununla hava atmak yerine oyunuma bakýyorum çünkü kralýn kralý vardýr derler.. Neyse Allah ýslah etsin diyorum birþey demiyorum .. Ýyi günler

Çevrimdýþý ayarSýz

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 19:45 »
Peki sen ne yaptýn Konuyu açarken ? Yok üst seviyelerde köyüme giremiyor 50k dan fazla alamýyor bilmem ne sanki Çin Seddi Çektin Köyüne demek istediðim girilmeyecek köy yok Köyüme girilmiyor diyeni tanýmýyorum bu oyunda..
Neyi katlýyor bölüyor 7 seviye ise bu köyden 1 adým daha ileri gidemessin kafamý buluyon savunmanýn hepsi son seviye iken Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ayrýca egois kendini ve cýkarlarýný düsünen kiþi demek burada benim hiç bir cýkarým yok..eleþtrilere maruz kala bilirsinde tebrikde edile bilirsin madem ki eleþtrilmek bu kadar zoruna gitti paylaþma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, Pazartesi - 19:52 Gönderen: ayarSýz »

ayarSýz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: OblivionFury (16 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:14)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #9 : 15 Temmuz 2014, Salý - 07:20 »
Peki sen ne yaptýn Konuyu açarken ? Yok üst seviyelerde köyüme giremiyor 50k dan fazla alamýyor bilmem ne sanki Çin Seddi Çektin Köyüne demek istediðim girilmeyecek köy yok Köyüme girilmiyor diyeni tanýmýyorum bu oyunda..
Neyi katlýyor bölüyor 7 seviye ise bu köyden 1 adým daha ileri gidemessin kafamý buluyon savunmanýn hepsi son seviye iken Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ayrýca egois kendini ve cýkarlarýný düsünen kiþi demek burada benim hiç bir cýkarým yok..eleþtrilere maruz kala bilirsinde tebrikde edile bilirsin madem ki eleþtrilmek bu kadar zoruna gitti paylaþma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ayarSýz Lütfen uslübuna dikkat et. Alaycý bir tavýrla forumda ki diðer üyeleri rahatsýz etmene müsade edemem. Sende bir üyesin, seni diðer üyelerden ayýran bir özelliðin yok. Oyunu iyi veya kötü bilirsin bu senin insanlar üzerinde söz hakkýn olduðu anlamýna gelmez. Ayrýca fotoðraflarýný koyduðun köye full ejderle saldýrmýþsýn, 2 yýldýz almýþsýn. Bu gayet normal. 2 yýldýz deðilde 1 yýldýz alýrdýn eðer köy binasý dýþarda olmasa. Artistlik yapýp üyelerle dalga geçmene müsade edemem. Ya üslubunu düzeltirsin ya da seni banlamak zorunda kalabilirim.

Ýyi Forumlar.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Erayyo (19 Aðustos 2014, Salý - 14:03), Paradoxbist (15 Temmuz 2014, Salý - 22:37)

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scarlet
« Yanýtla #10 : 16 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:17 »
Ne yapmamý bekliyorsun , sýrtýný sývazlýyýp aferim dememimi ? Acýnýcak haldesin , forumun "bu bölümünün" amacý köy düzen konusunda yardým etmek , hava atmak istiyorsan (egoist megoloman arkadaþým) gövde gösterisi bölümüne git... Þu anki köyüm seninkini katlar ve böler ama ben bununla hava atmak yerine oyunuma bakýyorum çünkü kralýn kralý vardýr derler.. Neyse Allah ýslah etsin diyorum birþey demiyorum .. Ýyi günler

Kardeþim bu kadar gücenecek bir þey yokki sen kendi köyünün iyi olduðunu iddia etmiþsin bu arkadaþýmýzda kendininkini iyi olduðunu iddia ediyor aranýzda tatlý bi rekabet oluþacaðý yerde birbirinize niye hakaret edermiþcesine konuþuyosunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu gece baskýn vaar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #11 : 16 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:24 »
Ayrýca saðlam , sadece +50lerin olduðu ve yaþ ortalamasýnýn 16-18 olan bir klan arýyorum, ben 16yaþýndayým - çok büyüklerin olmasý huzursuz ediyo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Klanýmýza bakabilirsin

Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Emreyet (19 Temmuz 2014, Cumartesi - 16:05)