Gönderen Konu: Köy Düzenim Nasýl Olmalý? Geliþim Önerileriniz  (Okunma sayýsý 3699 defa)

Çevrimdýþý CATLI

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CATLI
Köy Düzenim Nasýl Olmalý? Geliþim Önerileriniz
« : 01 Temmuz 2014, Salý - 16:08 »
Merhaba. Oyuna baþlayalý bir iki gün oluyor. Kendimce bir þeyler yapmaya çalýþtým fakat bir yerden sonra ne yapacaðýma karar veremedim. Korumanýn kalkmasýna yaklaþýk bir gün kaldý. Bu süre zarfý içinde savunma için köydeki objeleri nereye çekmemi uygun görürsünüz acaba? Nasýl bir düzen olmalý? Savunmanýn yanýnda olaðan geliþim için ne önerirsiniz? Tecrübeli arkadaþlar bahsettiðim konularda yardýmcý olurlarsa çok iyi olur. Teþekkürler, iyi oyunlar dilerim.

Oyundan görünüm:

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, Salý - 16:10 Gönderen: CATLI »

Çevrimdýþý emre123@

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : emre
  • Klaným : yok
Ynt: Köy Düzenim Nasýl Olmalý? Geliþim Önerileriniz
« Yanýtla #1 : 01 Temmuz 2014, Salý - 19:27 »
Senin seviyende koy duzeninin pek bi anlami yok ama soyle gelis ilk olarak yesil tas harcama ona insaatci alacan
Son ra ilk gelistirecegin savunma olsun toplarin okcu kulen havan slirsan havanin bunlarin yuksek seviyede olmasi lazim duvarlarida alman lazm cunku dusman direk sana dalmayip duvarlarina dalacak duvari gecince anca ozaman dalar sonra da saldiri ve maden binalarini gelistir

emre123@ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: halim7 (23 Temmuz 2014, Çarþamba - 12:31)

Çevrimdýþý WalkerSS

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Durumum:
  • 1 TEÞEKKÜR YETER...
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WalkerSS
« Yanýtla #2 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 19:20 »
Yeþil taþýný harcama  sakýn çok piþman olursun inþaatçý alýcaksýn onunla öncelikle madenleri ve depolarý yükselt þu seviyede toplara ve okçu kulelerine abanmanýn faydasý yok her türlü alýrlar zaten biraz geliþ köy binaný arttýrdýktan sonra savunmaya aban okçu kulesi top havan vs. duvarlar gelince onlarý diz kalkanýn bitsede biþey olmaz rahat ol barbar basýp köylere dal ganimet kas ve yükselmeye bak köy binaný çok hýzlý yükseltme her þeyini maksimum seviyeye çýkartýp öyle köy binaný yükselt yavas yavas olacak bizde baslarda böyleydik.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BU BÝR ÝNSANLIK  SUÇUDUR!

Çevrimdýþý halim7

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : halim
  • Klaným : ANAFEN .RÜTBESÝ.LÝDER
« Yanýtla #3 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 12:32 »
ben piþman oldum bencede sakýn taþlarýný harcama para çekmek zorunda kalýrsýn ben çektim 25tl Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #4 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 13:39 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yeþil taþýný harcama  sakýn çok piþman olursun inþaatçý alýcaksýn onunla öncelikle madenleri ve depolarý yükselt þu seviyede toplara ve okçu kulelerine abanmanýn faydasý yok her türlü alýrlar zaten biraz geliþ köy binaný arttýrdýktan sonra savunmaya aban okçu kulesi top havan vs. duvarlar gelince onlarý diz kalkanýn bitsede biþey olmaz rahat ol barbar basýp köylere dal ganimet kas ve yükselmeye bak köy binaný çok hýzlý yükseltme her þeyini maksimum seviyeye çýkartýp öyle köy binaný yükselt yavas yavas olacak bizde baslarda böyleydik.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bende jhemen yeþil taþýmý harcadým bitti sonra ne piþman oldum duvarla ört savunma ile köy binasýný

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
« Yanýtla #5 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:02 »
Yesiltaslarý hemen harcamamalýydýn . Bu seviyede sana düzen önerilmez söyle diyim engelleri kaldýr th4 olunca internetten bak

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý halim7

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : halim
  • Klaným : ANAFEN .RÜTBESÝ.LÝDER
« Yanýtla #6 : 24 Temmuz 2014, Perþembe - 12:38 »
aynn öyle asýl zevkin bir þeyleri zorla altýn iksir kasarak açmak olacak tmm mý ben 65 lvlim baya zevkli gidiyo bide köy binam 9