Gönderen Konu: Moderatör Fazlalýlýðý ve Forumda ki Ýlgisizlik  (Okunma sayýsý 1499 defa)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Moderatör Fazlalýlýðý ve Forumda ki Ýlgisizlik
« : 02 Temmuz 2014, Çarþamba - 16:45 »
Merhaba,

Forumda son zamanlar bir moderatör fazlalýlýðý var. Ve bir o kadarda fazla olmasýna raðmen ilgisizlikde var. Örneðin; Bir klan tanýtýmý konusunun birden fazla bölüme açýlmasý, bir konuya birden fazla mesaj atanlar, eski konularý yukarý getiren üyeler, ard arda 'Güncel' mesajý atanlar v.s. v.s.
Süper moderatör arkadaþlar iþlerini gayet iyi yapýyorlar. Onlara lafým yok fakat moderatör arkadaþlarda bir ilgisizlik olduðunu görüyorum. Forumu düzenlemiyorlar. Kimi zaman üyeleri ben uyarýyorum. Ayrýca benim bildiðim moderatör olan insan bilge insandýr, insanlarýn zor ulaþtýðý veya düþünemediði önemli paylaþýmlarý yapan bireylerdir. Moderatör arkadaþlarýn bilgeliðinden asla þüphem yok, ama bu bilgeliklerini  ve araþtýrmalarýný bizimlede paylaþmalýlar diye düþünüyorum. Konularý silip kapatmakla moderatör olunmaz diye düþünüyorum. Ve bir moderatör 'Yardýmcý olabildiysem repi eksik görmeyin' gibi bir imza yazmamalý. Onun görevidir yardýmcý olmak ve insanlar zaten beðeniyide repide hakederlerse verirler.

Umarým söylediklerim dikkate alýnýr.

Bütün forum yönetimine iyi çalýþmalar dilerim.

Ýyi Forumlar.

« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, Çarþamba - 16:47 Gönderen: utkuu34 »

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (26 Aralýk 2014, Cuma - 17:17), Ziyaretci (03 Temmuz 2014, Perþembe - 11:39)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Ynt: Moderatör Fazlalýlýðý ve Forumda ki Ýlgisizlik
« Yanýtla #1 : 03 Temmuz 2014, Perþembe - 23:29 »
Ufak bir ekleme daha yapayim, klan tanitim bolumlerinin tek bolume dusurulmesinde fayda var. Hic degilse acilan ayni konulari 2-3 yere acan kullanici sayisi azalar.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Moderatör Fazlalýlýðý ve Forumda ki Ýlgisizlik
« Yanýtla #2 : 07 Temmuz 2014, Pazartesi - 09:09 »
önerileriniz dikkate alýnacaktýr.teþekkürler

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: (13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:53), utkuu34 (07 Temmuz 2014, Pazartesi - 09:47)