Gönderen Konu: Gercekten Merak Ediyorum  (Okunma sayýsý 2050 defa)

Çevrimdýþý MeaRs

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
Gercekten Merak Ediyorum
« : 10 Kasým 2012, Cumartesi - 12:42 »
Ben 31 zorlaya zorlaya oldum yüksek seviye veya güçlü bir köyünü olmasý için para yatýrmamýz þart mý yatýrmadanda güçlü olabilirmiyiz.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Gercekten Merak Ediyorum
« Yanýtla #1 : 10 Kasým 2012, Cumartesi - 22:39 »
Elmas almadan büyümen için sürekli çarpýþman ve beklemen gerekir.Zamanla büyürsün

Çevrimdýþý Silifkeli

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Silifkeli
  • Klaným : Mersin
« Yanýtla #2 : 12 Kasým 2012, Pazartesi - 19:48 »
uzun süre oyunda kalabileceðin bir gün de kendine bir hedef koyman lazým ve o hedefe ulaþana kadar oyundan çýkmaman lazým. þöyle ki eðer köy binasýný yükseltmek için 1.500.000 altýnýa ihtiyacýn var sa ve sen henüz 1.000.000 iken oyunu býrakýrsan köyüne yapýlacak saldýrýda 200.000 civarý altýn kaybedebilirsin ve döndüðünde tekrar yerine koymak için çalýþman lazým. her defasýnda bu tekrarlayacak ve 1.500.000 hedefine ulaþman ya imkansýz olacak ya da çok uzun zaman alacak. ben haftasonlarý kendime bir hedef koyuyorum ve o hedefe ulaþana kadar sürekli kaynaðý bol zayýf rakiplere saldýrýyorum. elmas almadan gördüðün gibi zor. ama bence iþin eðlencesi de burda. elmas aldýn mý iþin tadý kaçar bence. amaç eðlenmekse elmasa ne gerek....

Mersin klanýna tüm hemþerilerimi beklerim. Orada da adým Silifkeli. Görüþmek dileðiyle.

Çevrimdýþý chagyy

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    58 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 17:14 »
Bunu hava atmak için söylemiyorum sakýn yanlýþ anlaþýlmasýn, dediðiniz gibi bana göre bu oyunda gem almadan yükselmek zor olmasýnýn dýþýnda keyifli deðil... Ben bir kere 89tl lik olan gem paketinden aldým. Hemen inþaatçý kulubelerini 5 yaptým ve hýzlý yükselmeye baþladým.

Þöyle söyleyebiliriz, eðerki bu oyunu arada bakayým, zamanla geliþeyim, sürekli bakýp keyif almama gerek yok diyorsanýz, gem almadan yükselmek mantýklý olabilir.
Ama benim gibi COC baðýmlýsýysanýz ve her ipadinizi veya iphone unuzu elinize aldýðýnýzda COC açmak, biþeyler yapmak istiyorsanýz gem olmadan bu pek mümkün deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

chagyy 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: gencay4270 (07 Mart 2014, Cuma - 20:47)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #4 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 18:35 »
hele bide klaný ilk 50 ye sokmak çok zor .