Gönderen Konu: Neden Ganimet Kasýlýr KupamDüþürülür Yeni Baþlayanlar Buraya  (Okunma sayýsý 2194 defa)

Çevrimdýþý WarningIamTurkish

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 163
  • Rep Puaný : 21
  • Durumum:
  • 45 Mesajý Toplam
    108 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WarningIamTurkish
  • Klaným : 1923Türk2
Arkadaþlar neden ganimet kasýldýðýný anlatmaya çalýþýcam .
Þimdi eleman 9. Seviye köy binasý var toplarý 7. Seviye
Sana saldýranda 9. Seviye ordusu güçlü alt üst ediyo sonra kupayý düþürüyosun
Böyle þeyler yapmamanýz iin savunmanýza çok önem veriniz
Benim 5. Seviye köy binam var herþey max seviyede ve 1020 kupanýn altýna düþmedim
Ýyi oyunlar bol zaferler

yardýmcý olabildiysem +Rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

WarningIamTurkish 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: krnc (30 Ocak 2013, Çarþamba - 09:38)

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
Ynt: Neden Ganimet Kasýlýr KupamDüþürülür Yeni Baþlayanlar Buraya
« Yanýtla #1 : 30 Ocak 2013, Çarþamba - 09:38 »
güzel anlatmýþsýn ellerine saðlýk

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 30 Ocak 2013, Çarþamba - 11:17 »
Teþekkürler...

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
« Yanýtla #3 : 30 Ocak 2013, Çarþamba - 11:25 »
Kupa düþürmenin sebebi, daha az maliyetle (ordu maliyeti) ve daha çabayla daha çabuk hammadde toplama isteðidir.

Mesela sen 40lvlsýndýr ve 1500 kupalara kadar çýkabilirsin, ama sen inatla kupaný 1000'e düþürürsün çünkü 30 lvldan itibaren insanlardan yaðmalayabileceðin miktar 100 bini geçiyor ve de 60-70 lvla kadar fazla vir deðiþime uðramýyor. Bu þu demek, sen 1500 kupada gidip benim gibi bir 53 lvla saldýrabilirsin. Ama benim savunmamýn çok küçük bir kýsmýný devirebilirsin ve köyüme azýcýk ucundan girer, kazanabileceðinin 5'te biriyle ayrýlýrsýn. Ama kupaný 1000'lere düþürürsen 30lvlara saldýrýr ve köylerinden %100le ayrýlýrsýn (ganimetlerimiz ayný). Bu yüzden oyuncular geliþme dönemini bitirmeden (30-70lvl arasý dönem) genelde kupalarýný fazla yükseltmezler. Kupa yükseltme iþini genelde baþlangýç dönemindeki (10-30lvllar) oyuncular yapar, çünkü daha ciddi saldýrýlar almýyorlardýr. Bir de 70'in üzerindeki geliþmiþ oyuncular yapar çünkü onlarý köyünü hadi sýkýysa yaðmala (anladýn sen) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

Ignorance 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Trarentrial (19 Þubat 2013, Salý - 14:49)