Gönderen Konu: Beyler yaþým 30 hatun býrak diye kýzýyor :D  (Okunma sayýsý 1827 defa)

Çevrimdýþý Cyber42

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Cyber42
Beyler yaþým 30 hatun býrak diye kýzýyor :D
« : 04 Temmuz 2014, Cuma - 03:24 »
Hatýn kýzdý geçen yine kafama taketti dedim lan siliyorum hatunu kandýrmak için coc resimli farklý uygulama sildir yorgan altý oynuyorum çocuk olmak varmýþ kardeþim ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: Beyler yaþým 30 hatun býrak diye kýzýyor :D
« Yanýtla #1 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 16:04 »
ahaha abi ben sevgilimi alýþtýrdým birlikte oynuyoruz bence sende öyle yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cyber42

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Cyber42
« Yanýtla #2 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 03:08 »
Eyvallah kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iyi fikir ya ciddin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý DragonBOSS

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 133
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • 28 Mesajý Toplam
    46 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DragonBoss
  • Klaným : Arýyorum
« Yanýtla #3 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 11:10 »
Kadýn baskýsýný bilirim annem oynama diye sürekli baský yapýyor ama dayým saolsun oda oynadýðý için anneme kýzmamasýný söylüyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
NÝCK : DragonBoss
LEVEL : 104
KLAN : Aranýyor
KUPA : 1700-2000
TH : 9

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 02:02 »
Oyuna baþladýðým zaman evdekiler çok kýzýyodu
6 sene online oyun oynadým hayatýmý batýrmýþtým her yönden zor toparlýyorum
Oyunu babama gösterdim oda oynamaya baþladý hiç birþey demiyor coc oynamama yani alýþtýrýn sizde baþlatýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý SLayTR

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 07:53 »
Bende 30 yaþýndayým ve eþimde; evde telefonu her aldýðýmda ayný baskýyý banada yapýyor..

Kendimi çok kaptýrmamýþ olsam, ara ara baksam yada iddam olmasa bu baskýdan dolayý 50 kere býrakmýþdým belkide..

Sizlerin yapmýþ olduðu tavsiyeyi 6 ay önce denedim.. Eþimin telefonuna oyunu yükledim, dünyanýn taþýný satýn aldým, 5. iþçisine kadar alýp 1 ay öðretmeye çalýþdým. Yok arkadaþ, kafasý almýyor, yatýp kalkýp þeker oyununu oynuyor, dün bakdým 358. bölümde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

SLayTR 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: (22 Temmuz 2014, Salý - 15:59), utkuu34 (11 Temmuz 2014, Cuma - 08:47)

Çevrimdýþý orhan-1

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
  • Klaným : olympos
« Yanýtla #6 : 22 Temmuz 2014, Salý - 15:12 »
Sorma o dert her evli çift de var. Bizimki de Candy crush güncellemesi gelene kadar baþýmýn etini yer. Güncelleme gelince de 1-2 haftada oyunu bitirir sonra yine ayný. Þuan 595. bölümde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #7 : 22 Temmuz 2014, Salý - 15:58 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyuna baþladýðým zaman evdekiler çok kýzýyodu
6 sene online oyun oynadým hayatýmý batýrmýþtým her yönden zor toparlýyorum
Oyunu babama gösterdim oda oynamaya baþladý hiç birþey demiyor coc oynamama yani alýþtýrýn sizde baþlatýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

kardeþim sen yanmýþsýn babaný niye ateþe atýyorsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
« Yanýtla #8 : 22 Temmuz 2014, Salý - 16:01 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bende 30 yaþýndayým ve eþimde; evde telefonu her aldýðýmda ayný baskýyý banada yapýyor..

Kendimi çok kaptýrmamýþ olsam, ara ara baksam yada iddam olmasa bu baskýdan dolayý 50 kere býrakmýþdým belkide..

Sizlerin yapmýþ olduðu tavsiyeyi 6 ay önce denedim.. Eþimin telefonuna oyunu yükledim, dünyanýn taþýný satýn aldým, 5. iþçisine kadar alýp 1 ay öðretmeye çalýþdým. Yok arkadaþ, kafasý almýyor, yatýp kalkýp þeker oyununu oynuyor, dün bakdým 358. bölümde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ahahhahahahahahaha :DD

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap