arkadaþlar býnlýk kara ýksýr kasmak ýstýorm bu durumda hemen almak ýstýorm barbarý 5 kez binlik kara ýksýr lazým bana köyümü savunsun ve saldýrýlarda barbarý kullanmak istiyorum altýnlarým iksirlerim kara iksirlerim bosuna gidior iksirlerimde bosuna gidior ejderden sonra büyücüyü büyücüden sonra barbar ile balonu geliþtiricem ondan sonra büyülerimi geliþtirecem kamplarýmý altýn madenýný altýn deposunu kýþlamý kara iksir deposunu ve labuatuvarda yükseltmede iyi iþe yarýyor hatta labuatuvarýmý bn 6 ya çýkartacam köy binasýný 8 yaptýktan sonra ama yükseltmeden önce yeni gelenleri aldýktan sonra yükseltecem fazla kayýp vermek istemiyorm gelelim altýna malum savunmalarýmý güçlendiriyorum ama altýnýmda eksiliyor bu durumda zorlanýorm artýk býldýgýnýz kadar az savunmam kaldý gelelým kara iksire barbarý ve kraliçeyi güçlendirmeye yarýor izbedeki askerler kara iksir ile eðitiliyor ve kara iksir ile yükseltiliyor bu durumda bn bunlarýn hepsini kaybetmek istemiyorum rahat geliþmek istiorm þuan 53 levýldayým isteyen benim köyüme gözatabilir klaným SeeCanMeWar