Biliyoruzsunuz ki youtube kanalýnda Clash of clans videolarý yayýnlayan çeþitli insanlar var.Benim takip ettiklerimden (
PlayClashOfClans,Daddy,JamieXElite,TeachBoomBeach vs.) PlayClashOfClans adlý kullanýcý kendisine bir üyelik alýyor ve sadece Ordu kampý,Asker ocaðý,izbe kýþla ve araþtýrma binasýný geliþtirirek #Defensless (Savunmasýz) hashtag'ý altýnda Þampiyonlar ligine kadar savunmasýz þekilde çýkýyor.
Gel gelelim nasýl yapýyorlar?-Yüksek elmas kullanarak.
Elmaslarý nasýl elde ediyorlar?-AppNana ve benzeri programlardaki "davet kodu" muhabbetini biliyorsunuzdur.Bu adam boþuna bu videolarý çekip 800bin takipçi yapmamýþ tabi ki.Kullanýcýlara bu programlarý nasýl kullanacaklarýný gösteren bir video çekiyor.Kendi davet kodunu kullanmalarýný rica ediyor.Sonuç itibari ile her videosu 500bin+ olan bu adamýn,bu izleyici kitlesi ile elde edebileceði elmasý siz düþünün Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapPeki neden yapýyorlar bunu?-Yüksek seviyeye geldiðinizde olay þundan ibaret oluyor;
*Belirli saldýrý þekilleri var(
GoWiWi,GoWiPe vb.) ve sürekli ayný ordu düzeninde saldýrý yapýyorlar.Papaz her gün pilav yiyor sizin anlayacaðýnýz.
Bu monotonluktan sýkýlan kullanýcýlar kendilerine yeni zevkler arýyorlar,birnevi fantazi yapýyorlar.
Gelelim bahsi geçen 44lv arkadaþa.Evet dýþarýda kalan köy binalarýný yýkarak bu lige kadar gelebilmiþ.Gerçekten büyük iþsizlik.
Her bulduðu köy binasýndan ortalama 8 kupa alsa;3000kupaya ulaþmak için 375 saldýrý yapmasý gerekli.375 tane dýþarýda olan köy binasý bulmasý için her seferinde 30kere týklamýþ olsa ve týklama baþýna 500altýn vermiþ olsa totalde harcadýðý altýn miktarý 15.000 x 375 = 5.625.00 altýn'a tekabül ediyor.Saldýrdýðý köylerdeki madenlere goblin atsa bile her seferinde 15bin altýn alabileceðini düþünüyorum.Ama dediðim gibi büyük iþsizlik.
Edit:Benim bu hesaplamayý yapmýþ olmam da ayrý bir iþsizlik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap