Gönderen Konu: 44lv þampiyon lig azime bak be :)  (Okunma sayýsý 18309 defa)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: 44lv þampiyon lig azime bak be :)
« Yanýtla #36 : 12 Temmuz 2014, Cumartesi - 21:36 »
Parayla kupa yapýlmýyor.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: utkuu34 (12 Temmuz 2014, Cumartesi - 23:01)

Çevrimdýþý BirazMerakEt

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BÝLMESENDE OLUR
  • Klaným : BÝLMESENDE OLUR
« Yanýtla #37 : 13 Temmuz 2014, Pazar - 17:41 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Parayla kupa yapýlmýyor.

Oyunu bana öðretme istersen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 4500 dolara ilk 200 e 6000 dolara ilk 100 e hesap sokuluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #38 : 13 Temmuz 2014, Pazar - 18:17 »
Üslubunuzu beðenmedim desem yalan olmaz

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #39 : 13 Temmuz 2014, Pazar - 18:51 »
Biliyoruzsunuz ki youtube kanalýnda Clash of clans videolarý yayýnlayan çeþitli insanlar var.Benim takip ettiklerimden (PlayClashOfClans,Daddy,JamieXElite,TeachBoomBeach vs.) PlayClashOfClans adlý kullanýcý kendisine bir üyelik alýyor ve sadece Ordu kampý,Asker ocaðý,izbe kýþla ve araþtýrma binasýný geliþtirirek #Defensless (Savunmasýz) hashtag'ý altýnda Þampiyonlar ligine kadar savunmasýz þekilde çýkýyor.

Gel gelelim nasýl yapýyorlar?
-Yüksek elmas kullanarak.

Elmaslarý nasýl elde ediyorlar?
-AppNana ve benzeri programlardaki "davet kodu" muhabbetini biliyorsunuzdur.Bu adam boþuna bu videolarý çekip 800bin takipçi yapmamýþ tabi ki.Kullanýcýlara bu programlarý nasýl kullanacaklarýný gösteren bir video çekiyor.Kendi davet kodunu kullanmalarýný rica ediyor.Sonuç itibari ile her videosu 500bin+ olan bu adamýn,bu izleyici kitlesi ile elde edebileceði elmasý siz düþünün Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Peki neden yapýyorlar bunu?
-Yüksek seviyeye geldiðinizde olay þundan ibaret oluyor;
*Belirli saldýrý þekilleri var(GoWiWi,GoWiPe vb.) ve sürekli ayný ordu düzeninde saldýrý yapýyorlar.Papaz her gün pilav yiyor sizin anlayacaðýnýz.
Bu monotonluktan sýkýlan kullanýcýlar kendilerine yeni zevkler arýyorlar,birnevi fantazi yapýyorlar.

Gelelim bahsi geçen 44lv arkadaþa.Evet dýþarýda kalan köy binalarýný yýkarak bu lige kadar gelebilmiþ.Gerçekten büyük iþsizlik.

Her bulduðu köy binasýndan ortalama 8 kupa alsa;3000kupaya ulaþmak için 375 saldýrý yapmasý gerekli.375 tane dýþarýda olan köy binasý bulmasý için her seferinde 30kere týklamýþ olsa ve týklama baþýna 500altýn vermiþ olsa totalde harcadýðý altýn miktarý 15.000 x 375 = 5.625.00 altýn'a tekabül ediyor.Saldýrdýðý köylerdeki madenlere goblin atsa bile her seferinde 15bin altýn alabileceðini düþünüyorum.Ama dediðim gibi büyük iþsizlik.

Edit:Benim bu hesaplamayý yapmýþ olmam da ayrý bir iþsizlik   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

appnana vb gibi uygulamalarý denedim ama yapamadým valla o kadar puaný nasýl biriktircem arkadaþ olmadan uygulama indirerek anca 100/1 i toplanýyor oda 10$lýk bi hediye için yüksekler için mkansýz ibi biþey Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý dodge61

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Lutfu Ç. 61
  • Klaným : Delta Ailesi - Yardýmcý Lider
« Yanýtla #40 : 15 Temmuz 2014, Salý - 14:47 »
zaten fark ettýysenýz  þapýyon lýge gelmýþ ve 3 ýþcýsý var  usta lýgden 1000 taþ lasa þampýyondanda 2000 taþ alsa eder 3.000 taþ bununladar altýn kalkan vb. falan alýr. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

( Delta Ailesi )

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
« Yanýtla #41 : 22 Temmuz 2014, Salý - 13:15 »
Parayla kupa mý ? Güldürmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý tolga9595

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
« Yanýtla #42 : 18 Aðustos 2014, Pazartesi - 20:43 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

2 depo ile 8 m kapasite nasýl olacak ?
ben 3 depo ile 6 m alabilirken Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ziyaret modundo olduðunu fark etmediniz galiba
zaten depolar full o altýnýn dolu olmasý lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dýkkat lutfen eve don yazýyyo zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #43 : 19 Aðustos 2014, Salý - 20:19 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

2 depo ile 8 m kapasite nasýl olacak ?
ben 3 depo ile 6 m alabilirken Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ziyaret modundo olduðunu fark etmediniz galiba
zaten depolar full o altýnýn dolu olmasý lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dýkkat lutfen eve don yazýyyo zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

kardeþ zaten bu fotoðrafý konuyu açan arkadaþ atýyor köy sahibinden istemiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý kazunas22

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : GargameL
  • Klaným : ATATÜRK
« Yanýtla #44 : 04 Ocak 2015, Pazar - 01:45 »
Þampiyon ligde büyütülcek ne varsa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #45 : 04 Ocak 2015, Pazar - 12:42 »
Þampiyon ligde büyütülcek ne varsa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

?
Çýktýnýzmý bi foto atýn

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý mustafaaa38

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : OsmanlI
« Yanýtla #46 : 10 Ocak 2015, Cumartesi - 16:16 »
Maden ve kara iksir kasman çok çok daha kolay olacaktýr.Ama ÞAmpiyon ligine çýkmak için en az 2 hafta aralýksýz kupa kasmaya uðraþmasý lazým. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap                                             
Ben 2000  yaparak kristal ligine çýkmak için neler çektim.7-8 kupa ala ala ilerlemeye çalýþýyosun ama  adam senden bi intikam alýyo 40-50 kupa gidiyo. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap >

Oyundan zevk almak istiyosan en iyisi lvl ine uygun ligte kalmak. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yok ben hýzlý ilerlemek istiyorum diyosan þampiyon veya usta lige çýkýcaksýn. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Y

Çevrimdýþý ogz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #47 : 24 Mart 2015, Salý - 23:24 »
Çýkýlýyor arkadaþlar, koy binam 7 seviye iken dýþarda bulduðum köy binalarýný alarak þampiyon lige çýktým çok zor deðil biraz zaman alýyo sadece ve köy binasý 6 level olan adam gordum þampiyon ligte büyük ihtimalle ayný taktik ile çýkmýþtýr o da