Gönderen Konu: Kupa kasarak elmas  (Okunma sayýsý 2427 defa)

Çevrimdýþý Asil1905

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Kupa kasarak elmas
« : 09 Temmuz 2014, Çarþamba - 10:46 »
Merabalar ben 48 seviyeyim ve gümüþ 1 deyim 4. inþaatçýyý yeni aldým ve þu anda hiç yeþil taþým kalmadý. Amacým son inþaatçýyýda almak ama nasýl yapýcam bilmiyorum kristal lige çýkmayý düþünüyorum ama 250 elmas veriyor kalan 1750 yi nerden bulucam ? Baþka elmas ödülleri varmý kristal ligden sonra ?

NOT : Ayrýca kupa kasarken para kalmýyor yarýda kalýyorsunuz depoyu fulleyin gidin vb. gibi yorumlar okudum doðrumudur ? Sizin tavsiyelerinizide bekliyorum. Köy binam 4 gün sonra 7 di olcak .

Teþekkürler...

Çevrimdýþý emreberkay

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : emreberkay
  • Klaným : kanli bayrak
Ynt: Kupa kasarak elmas
« Yanýtla #1 : 09 Temmuz 2014, Çarþamba - 12:16 »
Usta lige cikma odulunu 1000 tas

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #2 : 09 Temmuz 2014, Çarþamba - 13:21 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merabalar ben 48 seviyeyim ve gümüþ 1 deyim 4. inþaatçýyý yeni aldým ve þu anda hiç yeþil taþým kalmadý. Amacým son inþaatçýyýda almak ama nasýl yapýcam bilmiyorum kristal lige çýkmayý düþünüyorum ama 250 elmas veriyor kalan 1750 yi nerden bulucam ? Baþka elmas ödülleri varmý kristal ligden sonra ?

NOT : Ayrýca kupa kasarken para kalmýyor yarýda kalýyorsunuz depoyu fulleyin gidin vb. gibi yorumlar okudum doðrumudur ? Sizin tavsiyelerinizide bekliyorum. Köy binam 4 gün sonra 7 di olcak .

Teþekkürler...

48 Seviyede ki bir köy için bence 5. iþçiye gerek yok. Ben 86 seviyedeyim 4 iþçim var. Köy binam 8 ve senin gibi Gümüþ 1 deyim. Bence biraz hýzlý ilerliyorsun. Kupa kasmamalýsýn, ganimet kasmalýsýn.

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
« Yanýtla #3 : 09 Temmuz 2014, Çarþamba - 13:30 »
Bencede acele iþe þeytan karýþýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap