Gönderen Konu: %100 baþarýlý klan savaþý stratejisi denenmiþ test edilmiþtir  (Okunma sayýsý 3901 defa)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
  • COC Nick : pyromancer
  • Klaným : SUPERTURKS
Arkadaslar þöyle bi strateji geliþtirdim . 9ejder 20okçu klan kalesinde  de 1ejder . Ve 3 yýldýrým buyusu. Hava savunmalari kenarlarda olan rakibi seçiyorum ve ortada varsa hava sav. Veya zor erisebilecegim yerdeki savunmayi yildirimla kýrýyorum okcularla klan kalesinde ne varsa çekip kenara hallediyorum.  Tavsiye edilrnden 10 koy saglamina saldirabiliyorum . Iki savas sonucu genelde 1000kara iksir kazanabiliyorum . Yani saldiracagimiz koy soylr olmali en az 2 hava savunma kenarda 1i yýldýrýmla felç klan kalesi disaridan çekilebilecek mesafede kenara yakýn .  Hava savunmalarda bi sýkýntý çýkmazsa en az 2yýldýzýnýz hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kesinlikle iþe yarayacaktýr Teþekkürü eksik etmeyin lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:23 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

Pyromancer 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Acooo (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 00:21), samsa1979 (29 Temmuz 2014, Salý - 11:55)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
gel benim köye dal bakim böyle Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Vishard (26 Aðustos 2014, Salý - 23:57), Knknaberasd (20 Temmuz 2014, Pazar - 13:37)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
Valla admincim her köy söylediðime uygun degil daha doðrusu çoðu köy çünkü savunmalarin hepsi ortada oluyo oraya eriþene kadar ejder den eser kalmiyo kimisinin kenarda ama onune2 depo koymus onlari kirip geçene kaar iþini bitiriyor .. dediðim gibi þartlara uygun köy kaçýnýlmaz fýrsat ama deðil mi admin ?

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaslar þöyle bi strateji geliþtirdim . 9ejder 20okçu klan kalesinde  de 1ejder . Ve 3 yýldýrým buyusu. Hava savunmalari kenarlarda olan rakibi seçiyorum ve ortada varsa hava sav. Veya zor erisebilecegim yerdeki savunmayi yildirimla kýrýyorum okcularla klan kalesinde ne varsa çekip kenara hallediyorum.  Tavsiye edilrnden 10 koy saglamina saldirabiliyorum . Iki savas sonucu genelde 1000kara iksir kazanabiliyorum . Yani saldiracagimiz koy soylr olmali en az 2 hava savunma kenarda 1i yýldýrýmla felç klan kalesi disaridan çekilebilecek mesafede kenara yakýn .  Hava savunmalarda bi sýkýntý çýkmazsa en az 2yýldýzýnýz hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kesinlikle iþe yarayacaktýr Teþekkürü eksik etmeyin lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben domuz saldýrýsý yapardým hep ama bu savaþ ejderlerimi deneyeyim dedim 10 tane 3 lwl ejder klan kalemde okçu vardý 3 tanede öfke 5-6 lwl hava savunmalý ve ortalara doðru olan köyü 100ledim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

D-ROSE 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Acooo (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 00:21)

Çevrimdýþý Pyromancer

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi

ben domuz saldýrýsý yapardým hep ama bu savaþ ejderlerimi deneyeyim dedim 10 tane 3 lwl ejder klan kalemde okçu vardý 3 tanede öfke 5-6 lwl hava savunmalý ve ortalara doðru olan köyü 100ledim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
senin ejderlerin saðlam benim 1.sev . Bunun etkisi vardir mutlaka ama ben riskli görüyorum yaptýðýný kendim için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Pyromancer 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Acooo (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 00:22)

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI

senin ejderlerin saðlam benim 1.sev . Bunun etkisi vardir mutlaka ama ben riskli görüyorum yaptýðýný kendim için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

eðer öfke büyün 2-3 lwlse bu dediðin yapýlabilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Valla admincim her köy söylediðime uygun degil daha doðrusu çoðu köy çünkü savunmalarin hepsi ortada oluyo oraya eriþene kadar ejder den eser kalmiyo kimisinin kenarda ama onune2 depo koymus onlari kirip geçene kaar iþini bitiriyor .. dediðim gibi þartlara uygun köy kaçýnýlmaz fýrsat ama deðil mi admin ?

aynen anlatmak istediðimde oydu her köye olmaz ona uygun köyleri seçerek örnekleyebilirsin.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Pyromancer (11 Temmuz 2014, Cuma - 22:17)

Çevrimdýþý mustafa güçlü

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : asi ve mavi
  • Klaným : anka
Artik kurallar deðiþti. Kral kraliçe cikmiyo ortadan zorlaþtý savaþ.ejder le de hava savunmalari bulamassan noolcak gumm.asker seviyelerinizi fulleyin tek çare bu..