Gönderen Konu: Th8 ganimet kasma yardýmm  (Okunma sayýsý 9024 defa)

Çevrimdýþý eyupdenerr

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : eyupdener34
  • Klaným : Kalibre
Th8 ganimet kasma yardýmm
« : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 16:31 »
Öncelikle merhaba arkadaslar 2 sorum olacak lütfen cevaplarsýnýz sevinirim.
  1: köy binam seviye 8 kupam 1381 yani ganimet için uygunmu.

2:200kiþi ordu kampým var 20 dev 5 duvarr yýkýcý 40 goblin 40 okçu sizce ganimet için iyimi bazý arkadaslar 5 dev yap diyor ama öyle olunca savunma temizlenmiyor ganimet alamýyorum. 

Arkadaslar lütfen yardým edin özellikle yüksek leveller sizden sorularýmý cevaplamanýzý istiyorum

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: Th8 ganimet kasma yardýmm
« Yanýtla #1 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 18:15 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle merhaba arkadaslar 2 sorum olacak lütfen cevaplarsýnýz sevinirim.
  1: köy binam seviye 8 kupam 1381 yani ganimet için uygunmu.

2:200kiþi ordu kampým var 20 dev 5 duvarr yýkýcý 40 goblin 40 okçu sizce ganimet için iyimi bazý arkadaslar 5 dev yap diyor ama öyle olunca savunma temizlenmiyor ganimet alamýyorum. 

Arkadaslar lütfen yardým edin özellikle yüksek leveller sizden sorularýmý cevaplamanýzý istiyorum

th8 duvarlara kadar herþeyim full bugün binamý bastým ve bütün birimlerimi okçu-barbar-kýrýcýyla yaptýðým kombinasyonla kazandýklarýmla geliþtirdim. terkeilmiþ köylerdein madenlerinden yada th7lerin depolarýndan 250-300bin arasý ganimet alýrsýn bu þekilde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý eyupdenerr

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 18:47 »
Tamamda köy gelmiyor 100k para gitti bugün arýyor aryým gelmiyor ama yan çar 7.seviue köy bina hemen200 -250 arasý geliyor yani hangi kupa da olmak gerekir

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 00:13 »
1300-1500 kupadayým ve hergün 6milyon altýn yapýyorum 
14 dev
1 þifacý
6 duvar yýkýcý
30 goblin
kalaný okçu deneyin

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: özgür... (22 Aðustos 2016, Pazartesi - 17:35), Berkay Polat (13 Kasým 2014, Perþembe - 00:12), kabusmert55 (15 Ekim 2014, Çarþamba - 13:17), DelusionX (17 Temmuz 2014, Perþembe - 12:50)

Çevrimdýþý eyupdenerr

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 00:23 »
1300-1500 kupadayým ve hergün 6milyon altýn yapýyorum 
14 dev
1 þifacý
6 duvar yýkýcý
30 goblin
kalaný okçu deneyin
.

Peki saldýrý tekniðin nasýl devleri nasýl salýyon anlatabilirmisin

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #5 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 00:33 »
Herkezin farklý stratejisi vardýr fakat ben uygun gördüðüm yerden dev i salýyorum arkadan 2 duvar yýkýcý yada 3 hava savunmasý yok ise þifacý ile destek saðlýyorum savunmalarý  biraz yok edince okçuyu ve goblinlerin bir kýsmýný býrakýyorum ilerleyen duruma göre bütün askerleri býrakýyorum.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: CoC Rome (11 Aralýk 2015, Cuma - 15:34)

Çevrimdýþý mert.oragaz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 12 Temmuz 2014, Cumartesi - 14:18 »
Ben çok taktik denedim bence TH8 de en iyi ganimet kasma yolu þu: 1400 kupanýn altýna düþmüyorsun ordunun yarýsýný okçu yarýsýný barbar yapýyorsun (Barch taktiði) zaten ordu üretimin 20.000 iksir felan oluyor . Saldýrýrken öncelikle depolarý dolu olmayan ama toplayýcýlarý dolu olan oyunculara saldýr. BÜYÜ KULLANMA. Önden barbarlarý daðýnýk bir þekilde sal. Havanlarýn ve sihirbaz kulelerinin dikkatlerini üstüne çeksinler arkadan okçularý yine daðýnýk bir þekilde sal. ganimeti rahatlýkla toplarsýn. Saldýrdýðýn köy TH7 ise rahatlýkla %50 yaparsýn TH8 ise onu da yapabilirsin ama biraz daha fazla asker kullanmalýsýn. Ordu üretim süren de çok kýsa olduðundan 15 dakikada bir saldýrý yapabilirsin. Ayrýca köy diziliminde köy binaný dýþarý koy ki saldýranlar kupa için saldýrsýn ganimetlerin sende kalsýn. BU ÞEKÝLDE KUPANI DÜÞÜRMEDEN GANÝMET KASABÝLÝRSÝN!

mert.oragaz 'nin Mesajlarýný Beðenen 5 Kullanýcý: melandr66 (09 Kasým 2014, Pazar - 12:38), benim adým name (24 Temmuz 2014, Perþembe - 01:37), Ýfrit35 (24 Temmuz 2014, Perþembe - 01:32), GolemGörenMasumKöylü (23 Temmuz 2014, Çarþamba - 02:00), eyupdenerr (12 Temmuz 2014, Cumartesi - 18:54)

Çevrimdýþý limak123

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 22:07 »
Ben çok taktik denedim bence TH8 de en iyi ganimet kasma yolu þu: 1400 kupanýn altýna düþmüyorsun ordunun yarýsýný okçu yarýsýný barbar yapýyorsun (Barch taktiði) zaten ordu üretimin 20.000 iksir felan oluyor . Saldýrýrken öncelikle depolarý dolu olmayan ama toplayýcýlarý dolu olan oyunculara saldýr. BÜYÜ KULLANMA. Önden barbarlarý daðýnýk bir þekilde sal. Havanlarýn ve sihirbaz kulelerinin dikkatlerini üstüne çeksinler arkadan okçularý yine daðýnýk bir þekilde sl. ganimeti rahatlýkla toplarsýn. Saldýrdýðýn köy TH7 ise rahatlýkla %50 yaparsýn TH8 ise onu da yapabilirsin ama biraz daha fazla asker kullanmalýsýn. Ordu üretim süren de çok kýsa olduðundan 15 dakikada bir saldýrý yapabilirsin. Ayrýca köy diziliminde köy binaný dýþarý koy ki saldýranlar kupa için saldýrsýn ganimetlerin sende kalsýn. BU ÞEKÝLDE KUPANI DÜÞÜRMEDEN GANÝMET KASABÝLÝRSÝN!

Tamamiyle benim taktiðimi söylemiþsin bilmeyenler için çok iyi olmuþ

Çevrimdýþý benim adým name

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 97
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
  • COC Nick : benim adým name
  • Klaným : KEBABÝSTAN
« Yanýtla #8 : 24 Temmuz 2014, Perþembe - 01:37 »
ben ful okçu basýyorum. terkedilmiþ köylerde ganimet madenlerde oluyo 200 okçuyla rahat 300 k ganimet alýyorum. ama sabretmek gerekiyo öyle köyler karþýna kolay çýkmýyo

Þimdi o sesini bi kes lan, beyin hücrelerimde Nicola Tesla
Yazcam diye boþa sarmýyom esrar, kafa boþ ama yine benim adým masta.

benim adým name 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fengu (03 Aðustos 2014, Pazar - 21:26)

Çevrimdýþý Ýfrit35

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 24 Temmuz 2014, Perþembe - 01:44 »
Ben Anýl'ýn tavsiye ettiði asker düzeni ile saldýrý yapýyorum ve illa ki kaynakta olmasýna gerek duymadan depolara çok rahat ulaþýp 200-250-300 k ganimetimiz alýyorum. En baþta zor geliyordu ama düzene alýþtýðýn zaman gayet rahat bir þekilde ganimet toplayabilirsin. Bol ganimetler.

Çevrimdýþý altasfurkan

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sabancý
  • Klaným : Carpe Diem
« Yanýtla #10 : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 21:24 »
20 dev 4 duvar kýrvýcý 2 sifaci 64 okcu yada -8 okcu yerýne 2 sihirbaz büyü olarak 2 iuilestirme 1 ofke cok etkili klasik taktigim

Çevrimdýþý Sezer.Oyunda

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Sezer.oyunda
  • Klaným : TURKÝSH ELLAM
Sezer.oyunda
« Yanýtla #11 : 12 Kasým 2014, Çarþamba - 12:24 »
Ben de Full okcu basýyorum ve rahatca 400 k yada 500 k alýyorum ordu kaplarým 195 seviye 4 okcular... saygýlar iyi oyunlar.