Gönderen Konu: TH7  (Okunma sayýsý 3652 defa)

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scarlet
TH7
« : 11 Temmuz 2014, Cuma - 20:44 »
arkadaþlar lütfen yardýmcý olun th 7 için en güzel savunma þekli nedir sizce  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu gece baskýn vaar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

OblivionFury 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: B.R.S (29 Temmuz 2014, Salý - 11:00)

Çevrimdýþý Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klaným : DeJaVu
Ynt: TH7
« Yanýtla #1 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 21:48 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þimdiye kadar ciddi bir ganimet kayýbý yaþamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konumu okuyup beðendiyseniz beðeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paradoxbist 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: lordemort99 (14 Temmuz 2014, Pazartesi - 13:26)

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 12 Temmuz 2014, Cumartesi - 00:18 »
tþkler deniycem  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu gece baskýn vaar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 12 Temmuz 2014, Cumartesi - 00:27 »
Köy binasý dýþarýda olan düzenleri öneririm.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 12 Temmuz 2014, Cumartesi - 19:48 »
köy binasýnýn dýþarýda olduðu örnekleri atar mýsýnýz acaba  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 12 Temmuz 2014, Cumartesi - 20:12 »
Forumdaki gördüðüm en iyi TH7 düzen
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #6 : 18 Temmuz 2014, Cuma - 13:00 »

Ben bunu kullanýyorum ve memnunum .Anýl arkadaþýmýzýn önerdiði düzen de çok iyi bir düzen ama o düzeni çözmüþlerdir diye bunu kullanýyorum .  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köy binasý içerde ama onu yýkmak basit ve 2 dev 20 okçu gibi bir þey gerektiriyor . Tabi onu kullanýnca 2 havan ve 1 sihirbaz kulesi okçularý ve devleri temizliyor ve rakibin saldýrý gücü azalmýþ oluyor .
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, Cuma - 13:02 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 18 Temmuz 2014, Cuma - 14:26 »

Ben bunu kullanýyorum ve memnunum .Anýl arkadaþýmýzýn önerdiði düzen de çok iyi bir düzen ama o düzeni çözmüþlerdir diye bunu kullanýyorum .  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köy binasý içerde ama onu yýkmak basit ve 2 dev 20 okçu gibi bir þey gerektiriyor . Tabi onu kullanýnca 2 havan ve 1 sihirbaz kulesi okçularý ve devleri temizliyor ve rakibin saldýrý gücü azalmýþ oluyor .

Köy binasýný ortaya koymicaksanýz niye içerde en kenara koyuyosunuz yani bunun amacý ne önüne bombalar okçular koymanýzýn sebebi ne kupa istemiyosanýz dýþarý býrakýn binayý . Bu arada bu düzen sadece türk forumunda gördüm yani düzeni çözmüþ olmalarý zor sizin yaptýðýnýz düzende silahlar dýþarda bunu anliyamadým bir türlü bence baþka düzen bulmasýnýz.

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 18 Temmuz 2014, Cuma - 15:01 »
Ýlk önce þunu söyleyeyim , köy binasýný oraya koymamýn nedeni , saldýraný ordan saldýrmaya cezbetmesi . Bu durumda ordan saldýran muhtemelen ilk önce topu okçularla yok etcek , ardýndan kýþlalarý da yok edip , köy binasýný yýkcak .
Þimdi , elimizdekine bir bakalým , rakibin aldýðý sadece 15 okçu harcayarak bir yýldýz ve % 10 . Muhtemelen de dev bomba patlamamýþ olacak.
Bu durumda rakip ganimet almak için en uygun yönden saldýrmaya çalýþacak , alt tarafta barbar kralýn olmasý onu öteki taraftan saldýrmaya cezbetcek , o tarafta çünkü zaten görünürde sadece 1 sihirbaz kulesi ve menzilde 2 okçu kulesi var.Adam bir kara saldýrýsý yaparsa dev bomba , hava saldýrýsý yaparsa güdümlü hava mayýný patlayacak . Sihirbaz kulesini yok edince de bu sefer de havanlar devreye gircek. . Daha da içeri gelirse bu sefer de 4 okçu kulesi birden oraya ateþ etmeye baþlýcak .
Dýþarýdaki toplara gelince ; bu toplarýn hepsini devle yok etmeye kalmak ( 4 bir yandan dev yollamak dýþýnda ) en az 1 dk sürer ki bu savunma için süper bir süre.Bir de clan kalesindeki okçularý yok etmek için 30 saniye harcasa ; sürenin yarýsý bitti . Dolayýsýyla devle yok edilemez. Okçuyla yok etmeye kalksa bu sefer de en az 50 okçu ve 30 saniye harcýycak ( ki bu bile yetmeyebilir . ) ve içerdeki havanlar da okçularý yok etcek . Ondan sonra gidip 5 tane pekka çýkarýrsa eyw zaten köyü muhtemelen yüksek yüzdeye ve kaynak çalarak alýr . Yok 10 dev 100 goblin gibi birþey çýkarýrsa bu sefer sihirbaz kulesi goblinleri yiycek . Giden zaman da var ( 30 saniye toplar 30 saniye okçular. ) Zamanýn da izin verceðini zannetmiyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap . Ha bu köy yýkýlýr mý yýkýlýr ki zaten yýkýlmaz köy diye birþey yoktur.
Not : kamp sýnýrýný 200 almamýn nedeni TH7 de maksimum 200 oluyor .

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 18 Aðustos 2014, Pazartesi - 14:23 »
Ýlk önce þunu söyleyeyim , köy binasýný oraya koymamýn nedeni , saldýraný ordan saldýrmaya cezbetmesi . Bu durumda ordan saldýran muhtemelen ilk önce topu okçularla yok etcek , ardýndan kýþlalarý da yok edip , köy binasýný yýkcak .
Þimdi , elimizdekine bir bakalým , rakibin aldýðý sadece 15 okçu harcayarak bir yýldýz ve % 10 . Muhtemelen de dev bomba patlamamýþ olacak.
Bu durumda rakip ganimet almak için en uygun yönden saldýrmaya çalýþacak , alt tarafta barbar kralýn olmasý onu öteki taraftan saldýrmaya cezbetcek , o tarafta çünkü zaten görünürde sadece 1 sihirbaz kulesi ve menzilde 2 okçu kulesi var.Adam bir kara saldýrýsý yaparsa dev bomba , hava saldýrýsý yaparsa güdümlü hava mayýný patlayacak . Sihirbaz kulesini yok edince de bu sefer de havanlar devreye gircek. . Daha da içeri gelirse bu sefer de 4 okçu kulesi birden oraya ateþ etmeye baþlýcak .
Dýþarýdaki toplara gelince ; bu toplarýn hepsini devle yok etmeye kalmak ( 4 bir yandan dev yollamak dýþýnda ) en az 1 dk sürer ki bu savunma için süper bir süre.Bir de clan kalesindeki okçularý yok etmek için 30 saniye harcasa ; sürenin yarýsý bitti . Dolayýsýyla devle yok edilemez. Okçuyla yok etmeye kalksa bu sefer de en az 50 okçu ve 30 saniye harcýycak ( ki bu bile yetmeyebilir . ) ve içerdeki havanlar da okçularý yok etcek . Ondan sonra gidip 5 tane pekka çýkarýrsa eyw zaten köyü muhtemelen yüksek yüzdeye ve kaynak çalarak alýr . Yok 10 dev 100 goblin gibi birþey çýkarýrsa bu sefer sihirbaz kulesi goblinleri yiycek . Giden zaman da var ( 30 saniye toplar 30 saniye okçular. ) Zamanýn da izin verceðini zannetmiyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap . Ha bu köy yýkýlýr mý yýkýlýr ki zaten yýkýlmaz köy diye birþey yoktur.
Not : kamp sýnýrýný 200 almamýn nedeni TH7 de maksimum 200 oluyor .

ama kardeþim þöyle bir durum var adam senin düþündüðün gibi saldýracaðý ne malum herkesin kendine göre stratejisi var mesela dýþarda ki toplarý yok etmek için 4.-5. seviye barbardan çok fazla atmaya gerek bile yok daha aþaðýsýný yazmadým çünkü muhtemelen kupanýz þuanda daha fazladýr muhtemel rakipler 4-5 seviye okçu dev barbarla gelmiþ olsa toplara 1 er dev ve 10 arasý barbar atsa hepsini temizler tek bir yerden geriye kalan devleri ve barbar-okçu artýk ne varsa atar savunma devlere yoðunlaþýrken zaten okçularý ve barbarlarý da zahiyat verir muhtemelen devleri þifacý veya þifa büyüsüyle destekler bir yandan öfke büyüsü de olur ve sizin dýþ cephedeki 1 duvarý yýkmasý içeri girmesine olanak veriyor içeride hiç duvar olmadýðý için tuzaklarýn iþlevselliðine baðlý olarak ilerler ama ben bu düzenin kolay yýkýlacaðýný düþünüyorum benim kamp 180 15 dev 2 þifacý 73 okçu-barbar 2 öfke 1 þifa büyüsüyle bu köyü yýkabileceðimi garanti ederim benim tüm askerler seviye 4

ben bu yorumu sizi veya köy düzeninizi aþþaðýlamak için yapmadým kesinlikle sadece þahsi düþüncem bu iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 21 Aðustos 2014, Perþembe - 02:47 Gönderen: OblivionFury »

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:11 »
Düzenimi deðiþtirdim zaten çok yýktýlar þimdiki düzenimi atabilirim .

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #11 : 20 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:35 »

ganimete dalan adam aþaðýda havanýn oradan dalar.barbar okçuyla kolayca alýnýr bide kral varsa zaten köyün þansý yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap