Gönderen Konu: Display Recorder nasýl yapýlýr? (JailBreak anlatým)  (Okunma sayýsý 8713 defa)

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Moldw4de
  • Klaným : DeveDikeni
Display Recorder nasýl yapýlýr? (JailBreak anlatým)
« : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:01 »
Merhaba arkadaslar size display video recorder jail breakli cihazlar icin yuklemeyi anlatacagim
1.  Ýlk olarak cydiayi aciyoruz
2.Sources bolumunu secip ( alt tarafta) yukarda sagda edite basip, solda yukarida adda basiyoruz. Resimdeki gibi pencere acilacaktir
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
3. Verdigim siteyi giriyoruz resimdeki gibi sonra add sourcese basiyoruz(Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
4.Yuklendiginde iphonetweak i aciyor ve display recorderi bulup yukluyoruz
5. Test vidyosua cektim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

6. Program ayarlarini ayarlardan degistirebilirsiniz
7. Resimlerle video yu editlerseniz sevinirim yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskler

« Son Düzenleme: 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:19 Gönderen: FurkanCeylan »

Hakketigimi dusunuyorsan +repi esirgeme !!1! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Moldwade 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: myalperen (22 Mart 2013, Cuma - 16:35), Ziyaretci (31 Ocak 2013, Perþembe - 19:15), Yekta41 (31 Ocak 2013, Perþembe - 19:09)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Display video recorder programi
« Yanýtla #1 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:09 »
Ben JailBreak kullanmýyorum. Ýpad 3 var ve riskli diye korkuyorum açýkcasý.

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:12 »
Benimde ipad3 kulaniyorum risk filan yok jailbreakten indirdigin programlari guncelememen lazim ve yazilim guncellemesi yapmaman lazim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ve su resimlerler videoyu forumda gostermesini bilmiyorum ipadten aciyorum konulari

Hakketigimi dusunuyorsan +repi esirgeme !!1! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yekta41

• Former Moderatör
  • 76.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 535
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 110 Mesajý Toplam
    166 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yekta41
« Yanýtla #3 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:14 »
Aynen Furkan benimde ipad 3 var yapmýyorum ama JailBreak'lý cihazlar için güzel olur @Moldwade +Rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Lay lay lom.

Yekta41 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Moldwade (31 Ocak 2013, Perþembe - 19:14)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:15 »
Bende rep verdim fakat þu cihaz güncellemeyeceksin falan filan detayýný anlatýr mýsýn ?

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:21 »
Ya yazilim guncellememen gerek ios yazilimi mesela benimki 5.1.1. Ve cydiadan indirme programlari ornek. Ýntallous , vshare onlardan parali programlari bedavaya indirebiliyorsun ama ordan indirdiklerinide guncellememen lazim app storedan

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Display Recorder nasýl yapýlýr? (JailBreak anlatým)
« Yanýtla #6 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:22 »
Sadece Jailbreak üzerinden indirilenleri mi güncellememek gerek ? Bide iOS sürümüde mi güncellenmeyecek ?

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanýtla #7 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:23 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bende rep verdim fakat þu cihaz güncellemeyeceksin falan filan detayýný anlatýr mýsýn ?

Öncelikle jailbreak'te hiç bir risk yok furkan buna emin olabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Garantin bitti mi bilmiyorum ama bitmediyse bile bir arýza çýkýnca servise vermeden telefonu/tableti sýfýrlar verirsin o konuda bir endiþen olmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Güncelleme konusuna gelince, jailbreak iOS sürümüne özel olarak çýkýyor. Örneðin 6.0 'a jailbreak yaptýn 6.1 çýktý. O ara ya sürümü güncellemeyeceksin ya da güncelleyip jailbreak'siz kalacaksýn.

Aklýnda kalan baþka soru varsa sorabilirsin yardýmcý olurum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:24 »
Sadece Jailbreak üzerinden indirilenleri mi güncellememek gerek ? Bide iOS sürümüde mi güncellenmeyecek ?

Jailbreak üzerinden indirdiklerini app store dan güncelleyemezsin, ancak app storedan indirdiklerini güncellersin.

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:25 »
Evet sen appstoredan free indirdigin programlari guncelleyebilirsin

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:27 »

Öncelikle jailbreak'te hiç bir risk yok furkan buna emin olabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Garantin bitti mi bilmiyorum ama bitmediyse bile bir arýza çýkýnca servise vermeden telefonu/tableti sýfýrlar verirsin o konuda bir endiþen olmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Güncelleme konusuna gelince, jailbreak iOS sürümüne özel olarak çýkýyor. Örneðin 6.0 'a jailbreak yaptýn 6.1 çýktý. O ara ya sürümü güncellemeyeceksin ya da güncelleyip jailbreak'siz kalacaksýn.

Aklýnda kalan baþka soru varsa sorabilirsin yardýmcý olurum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Unutup yanlýþlýkla güncelledim diyelim. Ne olacak ? Garantim vardýr, çok olmadý alalý.
Nette gördüm iOS 6.1 hazýr diyor. Ben JBliyim diyelim; iOS güncellemesi istedi güncelledim. Ne olacak?

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 19:28 »

Unutup yanlýþlýkla güncelledim diyelim. Ne olacak ? Garantim vardýr, çok olmadý alalý.
Nette gördüm iOS 6.1 hazýr diyor. Ben JBliyim diyelim; iOS güncellemesi istedi güncelledim. Ne olacak?

Jailbreak ortadan kalkar + yeni sürüm için jailbreak beklersin.
Gördüðün gibi korkulacak þey yok. Gayet güvenli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap