Merhaba,
Bu konuyu son zamanlarda artan küfür olaylarý yüzünden açma gereksinimi duydum. Þimdiden vakit ayýrýp okuduðunuz için teþekkür ederim.
Zamanýn birinde dünyaya gelmeye hazýrlanan çocuk yaratýcýsýna sormuþ;
'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceðini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasýl yaþarým bilmiyorum.'
Yaratýcý; 'Tüm meleklerin arasýndan birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleðin sana hergün þarkýlar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksýn.'
Çocuk; 'Peki insanlar biþey dediklerinde nasýl anlýyacaðým,dillerini bile bilmiyorum! .'
Yaratýcý; 'Meleðin sana dünyada duyabileceðin en güzel,en tatlý sözcükleri söyleyip,konuþmayýda dikkatle ve saygýyla öðretecek sana.' Çocuk; 'Dünyada kötü insanlar olduðunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? .'
'Meleðin seni hayatý pahasýna koruyacaktýr.' der yaratýcý..
O sýrada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye baþlar.Çocuk gitmek üzere olduðunu anlar ve son bir soru daha sorar; 'Eðer gidiyorsam lütfen söylermisiniz benim meleðimin adý nedir? ...''''Meleðinin adýnýn önemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''
Þimdi o meleklere küfür eden insanlýktan nasibini almamýþlara sesleniyorum. Bir insan ne kadar adi olursa olsun, O MELEKLERE ASLA KÜFREDÝLMEZ.
Onlar sizi giymeyip giydiren, içmeyip içtiren, aç kalýp sizi doyuran, gece sizleri için hiç uyumayan o meleklere nasýl kýyýpta küfür edebiliyorsunuz. SÝZ KENDÝ ANNENÝZE KÜFÜR ETTÝREBÝLÝRMÝSÝNÝZ ACABA.
Lütfen tekrar kazanamýyacaðýmýzý bildiðimiz deðerleri kaybetmeden korumasýný bilelim.
Ýyi Forumlar.