Köy Binam 7 oldu köy bina dýþarda diziliþ lazým,49 levelim yardým !!
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöy Binam 7 oldu köy bina dýþarda diziliþ lazým,49 levelim yardým !!Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Forumdan bulduðum bir düzen gayet guzel tabikide kupa kaybediyorum veya köyüm yýkýlýyor çunku yýkýlmayan köy yoktur oyunda
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöy Binam 7 oldu köy bina dýþarda diziliþ lazým,49 levelim yardým !!Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Forumdan bulduðum bir düzen gayet guzel tabikide kupa kaybediyorum veya köyüm yýkýlýyor çunku yýkýlmayan köy yoktur oyundaçok saol denicem inþallah güzeldir
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöy Binam 7 oldu köy bina dýþarda diziliþ lazým,49 levelim yardým !!baþka önerisi olan varsada yazabilir þimdiden teþekkürler
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöy Binam 7 oldu köy bina dýþarda diziliþ lazým,49 levelim yardým !!baþka önerisi olan varsada yazabilir þimdiden teþekkürlerdüzeni beðenmedinmi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKöy Binam 7 oldu köy bina dýþarda diziliþ lazým,49 levelim yardým !!baþka önerisi olan varsada yazabilir þimdiden teþekkürlerdüzeni beðenmedinmi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDAHA DENEMEDÝM TELEFONUM BLACKBERY O YÜZDEN OYUNU TABLETTEN OYNUYORUM ÞUAN TABLET YANIMDA DEÝL Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap A
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu da savunma günlüðü ( Valkyrie ile gelen kiþide 5600kara iksirim , 900000 er altýn ve iksirim vardý . O sýrada 1 havan ve 1 okçu kulesi inþaattaydý ve barbar kralým yoktu . Ötekinde ise barbar kral vardý ama 2 havan inþaattaydý . Kara iksirim yoktu ama kara iksir deposu hasar almamýþtý . 200000 er altýn ve iksirim vardý . )