Gönderen Konu: +rap  (Okunma sayýsý 1476 defa)

Çevrimdýþý grkm1905

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : grkm
  • Klaným : Dosthane
+rap
« : 17 Temmuz 2014, Perþembe - 22:52 »
herkes birbirine +rap versin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

''...''

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: +rap
« Yanýtla #1 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 11:35 »
Bence hak edenlere rap vermek daha iyi olur, eyer hak ediyorsa esirgememek gerek. Öte türlü haksýzlýk olur diye düþünüyorum. vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: halim7 (23 Temmuz 2014, Çarþamba - 12:08)

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #2 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 15:57 »
bence de hak edene verilmeli rep çocuk oyuncaðý mý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #3 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 19:10 »
+rap diye yazýlmaz, +rep diye yazýlýr. Ayrýca arkadaþlarýn dediði gibi + Rep puanlarý sizin forumda ki itibarýnýzýn bir simgesidir. Bunu öyle herkese vermez kimse. Belki foruma bir canlýlýk getirmek için açtýn konuyu ama düþündüðün gibi birþey deðil +Rep olayý. Ayrýca konuyu doðru bölümden açmalýsýn. Yanlýþ yerde açmýþsýn. Konu kilit.

Ýyi forumlar.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: muhayri mutiþ mami (24 Temmuz 2014, Perþembe - 14:49), (23 Temmuz 2014, Çarþamba - 19:12)