Gönderen Konu: Yetkililer Acil Bi Baksýn Millet acil yardým  (Okunma sayýsý 948 defa)

Çevrimdýþý KrmErsErgMkd

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KrmErsErgMkd
Yetkililer Acil Bi Baksýn Millet acil yardým
« : 20 Temmuz 2014, Pazar - 22:04 »
Beyler 68. Level KrmErsErgMkd hesabýmý arkadasa vermistim tamam sorun yoktu sonra ipadýmý felan sýfýrladým yani suan sadece babamýn telefonunda köyüm mevcut köyümün e postasýný yazýnca arkadasýn köyüyle deðiþtirme "ONAYLA"sý geliyor Hesabýmý bir þekilde geri alman lazým Lütfen bi sekilde yardýmcý olun hesabý tekrar bana geri almam lazým ya Bi þekilde yetkililer incelesin Özelden telefon numaramý verip birlikte çözebilirZ belký bu sorunu yetkililer lütfen yardýmcý olun

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
Ynt: Yetkililer Acil Bi Baksýn Millet acil yardým
« Yanýtla #1 : 21 Temmuz 2014, Pazartesi - 16:34 »
Öncelikle  ben ios ta oynadýðým için eðer buradan oynuyorsan yardýmcý olabilirim sana sanýrým. Game center hesabýnla giriþ yaptýðýnda artýk hangi cihazda oynayacaksan oyuna girdiðinde girmiþ olduðun game center hesabýnýn oyunuyla deðiþtirmesini isteyip istemediðini kontrol etmek amacýyla ONAYLA yazmaný istiyor oyun senden. Bunu yazdýðýn takdirde oyunun o cihaza yüklenecektir.
Yalnýz sen oyununu her ne kadar kendi cihazýna yüklesen bile; daha önce yüklemiþ olduðunuz cihazlar için konuþuyorum sýfýrlama yapmadýysan veya diðer cihazlarda senin hesabýn yüklendikten sonra baþka bir game center hesabýyla giriþ yapýlarak farklý bir köy yüklenmediði takdirde o cihazlardan game center hesabýyla çýkýþ yapsan hatta þifre vs bilgilerini deðiþtirsen bile o hesaplardan oyunun oynamaya devam edilebiliyor.
Yani demek istediðim oyununu tamamen geri alabilmek için yapman gereken öncelikle daha evvel hangi cihazlara oyunu yüklediysen o cihazlarý oyunlarý silmelisin (bunun yöntemi de o cihazlarý sýfýrlamak veyahut farklý bir game center hesabýyla farklý bir COC köyü yüklemek. Bunlarý yapmadýðýn takdirde oynamaya devam edilebiliyor). Ýkinci olarak da kendi game center hesabýnla oynayacaðýn cihaza giriþ yaparak kendi köyünü yükleyebiliyorsun. Ne olur ne olamz diye de game center þifreni deðiþtirmeyi de ihmal etme.

Umarým problemi doðru anlamýþýmdýr ve anlatabilmiþimdir.