Herkes bir üsteki üyenin hangi takýmý tuttugunu tahmin etsin. Þimdiden iyi eylenceler...o zaman benden baþlayalým?
Sen söylemesen baþkasý tahmin ederdi Þehzadebeyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapD-ROSE bence de beþiktaþ klana bakarsak...Hadi, beni bulmak zor olmasa gerek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapSen söylemesen baþkasý tahmin ederdi Þehzadebeyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapD-ROSE bence de beþiktaþ klana bakarsak...Hadi, beni bulmak zor olmasa gerek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tevafuk olmuþ gerçekten bilgilerine bakmadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iyi yakalamýþýn ama. vesselam
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapSen söylemesen baþkasý tahmin ederdi Þehzadebeyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapD-ROSE bence de beþiktaþ klana bakarsak...Hadi, beni bulmak zor olmasa gerek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tevafuk olmuþ gerçekten bilgilerine bakmadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iyi yakalamýþýn ama. vesselamOnu demedim sen yanlýþ galatasaray demesen bizde seni tahmin edebilirdik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap